Γιαννόπουλος – Τσούνης: Που τους πέτυχε ο φακός 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Το σόι σου»;

Μια αληθινή σχέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιαννόπουλος – Τσούνης: Που τους πέτυχε ο φακός 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Το σόι σου»;

Ο Σόλων Τσούνης είναι ένας πολύ πετυχημένος, νέος ηθοποιός ο οποίος έχει κάνει μεγάλη αίσθηση για τις ικανότητες του στην υποκριτική μετά τη σειρά το Σόι σου.

Είναι γεγονός πως με την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής επιτυχίας, έγινε σούσουρο για το τηλεοπτικό του μέλλον, ωστόσο η σειρά που έκλεισε να πάει κάνει τεράστια επιτυχία.

Και σαν να μην φτάνουν αυτά, ο ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης 24/2 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Χυτήριο για την παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα» και μεταξύ πολλών καλλιτεχνών και συναδέλφων βρέθηκε στο πλάι του ο πατέρας του από το σίριαλ το Σοι σου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Φωτογραφίες του Γιώργου Γιαννόπουλου και του Σόλων Τσούνη στο θέατρο

Θέατρο Χυτήριο

Σόλων Τσούνης

Λίγα λόγια για τον Σόλων Τσούνη

Ο Σόλων Τσούνης γεννήθηκε το 1981 στο Αγρίνιο όπου και μεγάλωσε. Από μικρός έδειξε ενδιαφέρον για τις τέχνες και τον αθλητισμό. Αυτοδίδακτος ζωγράφος περνούσε αρκετές ώρες της παιδικής του ηλικίας ζωγραφίζοντας, κάνοντας μαθήματα αγγειοπλαστικής και παράλληλα κάνοντας στίβο και μπάσκετ.

Στην εφηβεία ανακάλυψε το γκράφιτι, ενώ στην θέση του μπάσκετ ήρθε το σκέιτμπορντ

Στα δεκαοχτώ του και με την αποφοίτηση του από το λύκειο, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει φωτογραφία και έπειτα γραφιστική

Κατά την διάρκεια της θητείας του στον στρατό, του γεννήθηκε η επιθυμία να εξερευνήσει και την υποκριτική τέχνη.

Το 2004 και αμέσως μετά την απόλυση του, ενώ εργαζόταν σε μία θεατρική παράσταση ως φωτογράφος, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι αφότου έδωσε εξετάσεις ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2007 Κατά την διάρκεια των σπουδών του έπαιξε σε αρκετές παραστάσεις του θεάτρου Τέχνης, δουλεύοντας με σκηνοθέτες όπως τον Έυη Γαβριηλίδη, τον Νίκο Μαστοράκη, τον Κωστή Καπελώνη.

Με την cast director Ελευθερία Δημητρομανωλάκη έκαναν το πρώτο casting για την σειρά "Λούφα και Παραλλαγή", όπου ήρθε και ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος.

Με την πραγματοποίηση της μικρού μήκους ταινίας "Η Πυραμίδα[20]", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαθανάση, πήρε το βραβείο "Α' ανδρικού ρόλου για το 2007" στον διαγωνισμό "Μικρές νύχτες" του περιοδικού "Σινεμά". Στους κριτές του διαγωνισμού ήταν ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας όπου και του έκανε πρόταση για συνεργασία στην κινηματογραφική ταινία "Η Νήσος". Έτσι έγινε η αρχή και από εκεί και πέρα ο ένας ρόλος έφερνε τον άλλον σε κινηματογράφο και τηλεόραση.