Συνεργάτης του Θέμη Γεωργαντά έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς - Η τρυφερή ανάρτηση

«Αυτό το οποίο βιώνω το τελευταίο 24 ωρο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συνεργάτης του Θέμη Γεωργαντά έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς - Η τρυφερή ανάρτηση

Το After Dark με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του open απέναντι στα υπόλοιπα late night shows. Αυτό που κάνει τόσο πετυχημένη την εκπομπή και συνεχώς την διεκδικούν τα κανάλια, είναι οι πολλές εναλλαγές και φυσικά οι καλοί συνεργάτες, που έχει επιλέξει ο Θέμης για ομάδα του.

Ευχάριστα νέα έχουμε για τον Alsi Sinanaj, τον άνθρωπο που έκανε τη διαφορά σε σχέση με τις βραδινές εκπομπές. Ο Σεφ που ετοιμάζει όλα αυτά τα υπέροχα πιάτα στους καλεσμένους του Θέμη Γεωργαντά, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και το ανακοίνωσε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε τον Alsi Sinanaj αγκαλιά με το παιδί του

"Τα συναισθήματα μου είναι πολλά , τα μηνύματα σας και οι ευχές σας ατελείωτα!!! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις όμορφες ευχές σας. Αυτό το οποίο βιώνω το τελευταίο 24 ωρο δεν περιγράφεται με λόγια. Θα αφήσω αυτήν την φωτογραφία εδώ που εκφράζει το πως νιώθω…!!! #baby #babyboy #newdad #alsisinanaj #davidsinanaj"

Λίγα λόγια για τον Άλσι

Ξεκίνησε να συνδυάζει ακατέργαστα προϊόντα το 2006 και έκτοτε η μαγειρική έγινε το πάθος του. Ενα πάθος στο οποίο αφοσιώθηκε και καλλιέργησε για να το απογειώσει το 2017.

Αυτό που τον έκανε σεφ, μου λέει, ήταν η ανάγκη του αρχικά για δημιουργία και μετέπειτα για εξέλιξη. «Μαθαίνω συνέχεια καινούργια πράγματα πάνω σ’ αυτό που αγαπάω».

Παιδί της Αθήνας, ο Αλσι μεγάλωσε στο Νέο Κόσμο. Μόλις ανακάλυψε το ταλέντο του στη μαγειρική, πήγε στη σχολή CHEF D’ OEUVRE, μια εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα. Και όπως θα το περίμενε κάποιος για έναν σεφ της νέας γενιάς, η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο με Burger.

Στα πρώτα του βήματα γνώρισε την Μεσογειακή και Ιταλική κουζίνα αλλά καθώς είναι ανήσυχο πνεύμα, δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Το 2010 στη ζωή του μπήκε η Πολυνησιακή κουζίνα και ακολούθησαν η Ιαπωνική, η Περουβιανή, η κουζίνα του Σιαμ και Καντονέζικη κουζίνα. «Η εμπειρία είναι αυτή που σε κάνει καλύτερο» μου εξηγεί. «Πρέπει να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις. Η πίεση είναι μεγάλη όταν ξέρεις ότι κάθε μέρα έχεις να μαγειρέψεις για 150 άτομα, που πρέπει να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις».