Γιώργος Γεροντιδάκης: Αποκάλυψε το συγκλονιστικό φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»

«Δυστυχώς οι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: Αποκάλυψε το συγκλονιστικό φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 25/02 ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης στην φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν είναι ικανοποιητικά.

«Ο Μελέτης είναι σκληρός ρόλος. Είναι η τελευταία σεζόν της σειράς. Μια σειρά, η οποία εκτός ότι άλλαξε και τη ζωή αρκετών ηθοποιών και συντελεστών, άλλαξε και το τοπίο της τηλεόρασης.

Και βλέπουμε πως όλα τα κανάλια έχουν μια εξαιρετική μυθοπλασία και είμαι πολύ ευγνώμων που συμμετείχα και συμμετέχω ακόμη σε αυτή την αλλαγή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου κέρδος από τις Μέλισσες.

Δυστυχώς οι Μέλισσες φέτος τελειώνουν. Τελειώνει μαζί όλο αυτό το ταξίδι του Μελέτη και των δύο οικογενειών. Και θα είναι πιστεύω ένα εξαιρετικό φινάλε»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη

«Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 καλεσμένος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή και αναφέρθηκε για την ζωή του, τις πρώτες του δουλειές αλλά και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί. Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», είπε για τη σχέση με τα αδέρφια του. Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Είναι μια κουραστική μέρα για τους νεόνυμφους. Όχι, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά στη ζωή μου χωρίς να βάζω ταμπέλες, να περνάω ωραία με σοβαρά πράγματα τα οποία αύριο μεθαύριο μπορούν να επισημοποιηθούν ή και όχι».

Και κατέληξε: «Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».