«Κατηγορεί η Ρωσία το Facebook για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων;» - "Κόλαφος" ο Κοκλώνης

Η ανάρτηση "καρφί"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κατηγορεί η Ρωσία το Facebook για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων;» -

Όλος ο πλανήτης τα τελευταία 24ωρα παρακολουθεί "μουδιασμένος" τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 200 νεκροί ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα η Ρωσία κατέλαβε αεροδρόμιο του Κιέβου.

Από την άλλη, ο Νίκος Κοκλώνης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Έτσι αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει και το "μπλόκο" της Ρωσίας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook καθώς η χώρα κατηγορεί την συγκεκριμένη εφαρμογή για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Η ανάρτηση "καρφί" του Νίκου Κοκλώνη

«Παράνοια; Κατηγορεί η Ρωσία το fb για παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών των Ρώσων την ίδια στιγμή που βομβαρδίζει όλη την Ουκρανία».

Συντετριμμένος ο Νίκος Κοκλώνης με τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Έσπασε η καρδιά μου με... »

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ουκρανία έχουν κατακλύσει τα social media. Τόσο διάσημοι άνθρωποι όσο και απλοί πολίτες εκφράζουν την φρίκη που τους προκαλεί η είδηση του πολέμου.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άντεξε και λύγισε με το τραγικό video, που κυκλοφορεί με ένα μωρό στην Ουκρανία να κλαίει, και έκανε ένα άκρως συγκινητικό story.

Η ευαισθησία του παραγωγού - παρουσιαστή είναι γνωστή για τα κοινωνικά ζητήματα, την αδικία και την ανισότητα καθώς συχνά στηρίζει φιλανθρωπικές δράσει και ιδρύματα.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

«Έσπασε η καρδιά μου με αυτή την μικρούλα που μέσα στην παιδική αθωότητα, την αγνότητα της ηλικίας της, λέει μόνο την αλήθεια της: «Δεν θέλω να πεθάνω». Κι αυτό που όλοι προσευχόμαστε, «θέλω να τελειώσει αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Tο post του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram