«Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές...» - Άσχημα ψυχολογικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη του Χαμογέλα και πάλι

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές...» - Άσχημα ψυχολογικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη του Χαμογέλα και πάλι

Αρκετά δύσκολες στιγμές βιώνει η Ουκρανία καθώς για τρίτη μέρα είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος με την Ρωσία, με τις εξελίξεις να είναι δραματικές. Η επικαιρότητα τρέχει, ωστόσο το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών έχει επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας, με έκτακτα δελτία να διακόπτουν όποτε κρίνεται απαραίτητο. Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη δεν βγήκε στον αέρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές το Σάββατο 26/2, μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι, συγκλονισμένη από τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον κόσμο, ενώ η ίδια ήταν φανερά συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής. Στο ξεκίνημα ακούστηκε το τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», με την παρουσιάστρια να σχολιάζει τα γεγονότα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να αλλάξει με ένα τραγούδι, έτσι απλά. Όλων η σκέψη είναι στην Ουκρανία. Έχει σφιχτεί το στομάχι μας, έχει πιαστεί η καρδιά μας. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και οι ώρες που περνάνε», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που ανησύχησε το κοινό

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς πριν από μερικές μέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα της. Η παρουσιάστρια ωστόσο προσπαθεί να προχωρήσει στην ζωή της, παρά την βαριά αυτή απώλεια.

Η ίδια λοιπόν έχει επιστρέψει κανονικά στις δουλειές της αλλά και στην εκπομπή της, ενώ παραμένει αρκετά ενεργή και στα social media. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Σίσσυ θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία το σκυλάκι της.

Ωστόσο, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι τρόμαξαν, μιας και πριν από λίγο καιρό η σκυλίτσα της, Ginger, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε σε κλινική, καθώς μια κρίση έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της. Έτσι λοιπόν έσπευσαν να ρωτήσουν την παρουσιάστρια αν συνέβη κάτι καινούργιο με την μικρούλα, με την ίδια όμως να τους διαβεβαιώνει πως όλα είναι μια χαρά.