Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο - Το ηχηρό μήνυμα στο instagram

Ζητά «ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο - Το ηχηρό μήνυμα στο instagram

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας καθώς πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε πως βρέθηκαν νεκροί δυο Έλληνες.

Από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέποντας την ανεξέλεγκτη τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις από τη ρωσική εισβολή στη χώρα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς πλέον είναι το πρώτο πρόσωπο που έχει 400 εκατομμύρια followers.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος μέσα από την ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Προσευχές για ειρήνη στον κόσμο μας».

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ανάρτηση Κριστιάνο Ρονάλντο

Λίγα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985, στο Σάο Πέδρο του Φουνσάλ, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα, που ανήκει στην Πορτογαλία. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί της Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο (γενν. 1954) και του Χοσέ Ντινίς Αβέιρο (1953–2005).

Τα αδέλφια του ονομάζονται Έλμα (γενν. 1973), Ούγκο (γενν. 1975) και Κάτια (γενν. 1977). Ο μεγάλος αδερφός του, Ούγκο, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ οι δυο αδερφές του ήταν αρκετά μικρές για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. Ο Ρονάλντο δεν ήταν καλός μαθητής, του άρεσε όμως το ποδόσφαιρο, και τον χαρακτήριζε η ταχύτητα από τότε.

Οκτώ ετών πήγε στην Αντορίνια (ΚΦ Αντορίνια ντε Σάντο Αντόνιο), μια ερασιτεχνική ομάδα. Ύστερα από δύο χρόνια πήγε στη Νασιονάλ, η οποία ήταν η μεγάλη ομάδα του νησιού, από τότε άρχισε να γίνεται γνωστός.

Ήταν μόλις δεκαπέντε ετών, και τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, ενώ είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων.