Φάρμα: Αυτός ο παίκτης αποχώρηση στο χθεσινοβραδινό (28/2) επεισόδιο

Δείτε το video με τις δηλώσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Αυτός ο παίκτης αποχώρηση στο χθεσινοβραδινό (28/2) επεισόδιο

Το βράδυ της Κυριακής 27/2 είδαμε τους δύο παίκτες της Φάρμας, Αθανασία Τσουμελέκα και τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη να μάχονται στον αχυρώνα για την επιβίωση τους στο παιχνίδι. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Κουτσαβάκης βγήκε μπροστά από την ψήφο των συμπαικτών του, ενώ η Αθανασία αγωνίστηκε μετά από απόφαση της Σάσας.

Εντύπωση σε όλους έκανε πως παρά τον έξαλλο τσακωμό της Σάσας με τον Κουτσαβάκη, όλοι θα περίμεναν να θέσει εκείνον μονομάχο. Το αποτέλεσμα ωστόσο μετράει, καθώς ο παίκτης μπήκε στον αχυρώνα πολύ αποφασιστικός και εν τέλει κατάφερε να βγάλει εκτός την Αθανασία, με 3 νίκες έναντι μίας.

Η αποχώρηση από τη Φάρμα την Κυριακή 27/2

Το ξέσπασμα της Αθανασίας λίγες ώρες πριν αποχωρήσει

Τόσο το επεισόδιο που είδαμε στις 26/02 όσο και το επεισόδιο της Κυριακής 27/2 «Φάρμας 2», έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει την φετινή τηλεοπτική σεζόν να μην είναι καθόλου ευχάριστα για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθανασία Τσουμελέκα "λύγισε" χαρακτηριστικά καθώς φάνηκε η πιο ευαίσθητη πλευρά της λίγη ώρα πριν βρεθεί στον αχυρώνα για να παλέψει με τον Κουτσαβάκη για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, ο κύριος λόγος που συγκινήθηκε ήταν καθώς όλοι οι παίκτες έλαβαν προσωπικά αντικείμενα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Η ίδια από την άλλη έλαβε δώρο από τα δυο της παιδιά, την Στεφανία και τον Ιάσονα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πει εύκολα τις λέξεις.