«Η δήλωση του είναι προσβλητική και συκοφαντική...» - Νέα ''πυρά'' κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Η πρώτη αντίδραση της Βίκυς Τσοχατζοπούλου μετά τα σχόλια του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Η δήλωση του είναι προσβλητική και συκοφαντική...» - Νέα ''πυρά'' κατά του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος, στο podcast που κάνει, μίλησε για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ενώ μάλιστα σχολιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο συνήγορός του θεατρικού παραγωγού, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε και στην Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ο λόγος είναι η σύγκριση που έκανε ο παρουσιαστής στις υπερασπιστικές γραμμές που έχουν χρησιμοποιηθεί προς την αθώωση των κατηγορουμένων (Δημήτρης Λιγνάδης - Άκης Τσοχατζόπουλος), κάτι το οποίο ήθελε άμεσα να ξεκαθαρίσει ο συνήγορος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 28/2, οι δηλώσεις πέρα από άστοχες, άγγιζαν τα όρια της συκοφαντίας, κάτι το οποίο όπως καταλαβαίνουμε μπορεί και να επιδέχεται μηνύσεως.

Οι δηλώσεις του συνηγόρου της Βίκυς Τσοχατζοπούλου για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Για να μιλήσουμε σοβαρά, εάν η αναφορά αυτή γίνεται στα πλαίσια της σάτιρας με ή χωρίς εισαγωγικά, νομίζω πως είναι κακόγουστη και ατυχέστατη. Εάν όμως η αναφορά αυτή γίνεται σε σοβαρό λόγο, τότε μάλλον είναι προσβλητική και σίγουρα συκοφαντική», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής.

Η αιχμηρή απάντηση του Κούγια στον παρουσιαστή

Λίγο καιρό μετά το τελευταίο podcast του Λάκη Λαζόπουλου, στο οποίο σχολίαζε τις προκλητικές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο παρουσιαστής έβγαλε ένα νέο podcast στο οποίο σύγκρινε τις δηλώσεις του προαναφερθέντος με αυτές της Βίκυς Τσοχατζοπούλου πριν από μερικά χρόνια. Μέσα από τα λόγια του έγινε ξεκάθαρο πως αναφέρεται και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

«Θαύμα στην Γλυφάδα, ένας κοντός ξύπνησε ξαφνικά ψηλός! Όνομα δεν λέω! Όσο περνούν οι μέρες αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, μου θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε…

Μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη; Το παράδειγμα ότι ο Λιγνάδης είναι σαν τοξικομανής δεν το βλέπω τυχαίο και το τόνισε δυο φορές ο Σάκης…» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, υπονοώντας το όνομα του Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής 25/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τη δική του απάντηση στον παρουσιαστή.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει τεθεί εδώ και πολλά χρόνια στο περιθώριο και της καλλιτεχνικής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικά. Ο κόσμος παραπλανήθηκε πολλά χρόνια από την προσωπικότητά του. Ένας άνθρωπος υποκριτής, εγώ τον έχω ζήσει στο πετσί μου εδώ και 8 χρόνια.

Όταν τα παιδιά μου μεγάλωναν με έναν Λαζόπουλο να έχει τη μονοκρατορία στην εκπομπή του να με παρουσιάζει κοντό, ενώ δεν είμαι, είμαι 10 πόντους ψηλότερος από αυτόν, να με παρουσιάζει ανήθικο, να προκαλεί τον θάνατό μου, γενικώς είχε έναν μονόλογο.

Αυτόν τον μονόλογο τον ανέχθηκε η ελληνική κοινωνία εδώ και πολύ καιρό, όμως τελείωσε. Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί. Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το έχει καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.