Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Σε αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι μετά τον γάμο τους

«Θέλω να δω την πριγκίπισσά μου να σέρνεται στα σκουλήκια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Σε αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι μετά τον γάμο τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν προετοιμάσει ήδη την επόμενη τηλεοπτική τους εμφάνιση. Το πρωί της Δευτέρας 28/2, μιλώντας στο Happy Day, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θα τους παρακολουθήσουμε σε δύο τηλεπαιχνίδια.

Στο Total Blackout ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα

Φυσικά οι δύο τους δεν έχουν σκοπό να συμμετέχουν για το έπαθλο, καθώς σκοπεύουν να χρησιμοποιούσαν τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Μαυρίκιος αποκάλυψε ότι το ένα εκ των δύο τηλεπαιχνιδιών που θα συμμετάσχουν θα είναι το Total Blackout. «Μου αρέσει να δω αυτήν την πριγκίπισσα να σέρνεται στα σκουλήκια», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Ιλάειρα Ζήση επίσης δεν δίστασε να κάνει για μια νύξη για τους απογόνους του ζευγαριού: «Με τέτοια ψυχή, πείτε μου, τι παιδιά θα μεγαλώσει;» και του έδωσε ένα φιλί. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το ζευγάρι εκφράζει την επιθυμία του να γίνουν γονείς.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Total Blackout και ο ALPHA απάντησε με την επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι, το οποίο θα αναλάβει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ωστόσο ο σταθμός αποφάσισε να «κλείσει» τον γνωστό τραγουδιστή.

Τι είναι το Total Blackout

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.