«Θα μας λείψει...» - Θλίψη για τον Κώστα Καραμανλή

Τα συγκινητικά του λόγια για το θάνατο της Μαριέττας Γιαννάκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα μας λείψει...» - Θλίψη για τον Κώστα Καραμανλή

Στη θλίψη «βυθίστηκε» ο Κώστας Καραμανλής μετά την απώλεια ενός προσώπου ιδιαίτερα σημαντικού για τον ίδιο, αφού υπήρξε μια σπουδαία συνεργάτιδα. Ο λόγος γίνεται για τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με σκοπό να κρατηθεί στην ζωή.

Οι δηλώσεις του Καραμανλή για το θάνατο της Γιαννάκου

«Με οδύνη αποχαιρετώ τη Μαριέττα Γιαννάκου. Την καλή μου φίλη. Την συνοδοιπόρο στους πολιτικούς αγώνες. Την πολύτιμη συνεργάτη. Σε όλη της τη ζωή έδινε δύσκολες μάχες. Τις κέρδισε όλες. Η τελευταία ήταν άνιση και η Μαριέττα λύγισε», υπογραμμίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Θα την θυμάμαι πάντα με αγάπη και απέραντο σεβασμό. Θα τη θυμόμαστε όλοι για την ακεραιότητα, τον ορθολογισμό και την αναλυτική της σκέψη. Για την προσήλωσή της στο συμφέρον του Τόπου και των πολλών. Για την στράτευσή της στο κοινό όραμα της Ευρωπαϊκής Ιδέας. Για την ανεξίτηλη μεταρρυθμιστική σφραγίδα της στην Εκπαίδευση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Θα μας λείψει. Σε όλους όσοι την γνωρίσαμε και πορευτήκαμε μαζί της. Στην αγαπημένη της Ζωή και στους οικείους της εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».

Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου

Και ο Μπακογιάννη την αποχαιρέτησε δημόσια

Η είδηση θανάτου της Μαριέττας Γιαννάκου προκάλεσε θλίψη τόσο στην οικογένειά της όσο και στον πολιτικό χώρο καθώς ήταν πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει την Μαριέττα Γιαννάκου με τον δικό της τρόπο, μέσα από μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγε η Μαριέττα μας!

Η Μαριέττα που έδινε μάχες όλη της τη ζωή. Μάχες για τα εθνικά μας θέματα, μάχες για την παιδεία, μάχες για τη Νέα Δημοκρατία. Πάντα μακριά από λαϊκισμούς και κορώνες. Μάχες και για την υγεία της. Δεν το έβαζε ποτέ κάτω, ήταν πάντα όρθια πρωτίστως για την κόρη της τη Ζωή αλλά και για όλους εμάς! ΜΑΡΙΕΤΤΑ μου θα μας λείψεις πολύ. Η Βουλή των Ελλήνων είναι από σήμερα πραγματικά φτωχότερη»