Βασίλης Μπισμπίκης: «Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση! Με ιντριγκάρει γιατί...»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Μπισμπίκης: «Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση! Με ιντριγκάρει γιατί...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Cosmote Tv και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν -δείτε εδώ την μαμά του-.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

«Συνέχεια φεύγουν άτομα. Από το «Άνθρωποι και ποντίκια» έφευγαν δέκα, είκοσι άτομα την ημέρα. Περιμένουν ότι θα δουν τα «Κόκκινα Φανάρια» του Γαλανού έτσι όπως το έχουν διαβάσει στο βιβλίο. Με εξιτάρει ο κόσμος που φεύγει από την παράσταση χωρίς να ξέρει το γιατί. Με ιντριγκάρει γιατί μπορεί να του έχει χτυπήσει μια χορδή μέσα ή τον έχει οργίσει και θα πάει μετά να το σκεφτεί. Αυτά μου αρέσουν πολύ όταν συμβαίνουν.

Δεν είχα ποτέ μικρός όνειρο να γίνω ηθοποιός. Μετά τα 22 μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία. Έχω κάνει πολλές δουλειές. Γκρουπιέρης σε Καζίνο, κρεοπώλης, χασάπης. Για να ζήσω. Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ούτε το Λύκειο. Ήμουν στον δρόμο και την έβγαζα με διάφορες δουλειές. Ταυτίστηκα με τον Ράμπο από την ταινία “Ράμπο: Το πρώτο αίμα.

Την είδα όταν ήμουν 10 ή 11 χρόνων. Με αυτόν τον σκληρό άντρα που επιβιώνει μέσα στην αδικία, γυρνάει από έναν πόλεμο και παλεύει. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας. Και με τον “Σημαδεμένο” ταυτίστηκα. Ήθελα να γίνω αυτός ο τύπος, ο γκάνγκστερ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να γίνω αυτός ο έμπορος ναρκωτικών, ο εγκληματίας. Καμία σχέση στην πορεία», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους - Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή αλλά διατηρούν όσο μπορούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους! Πριν από λίγα 24ωρα η μικρή Μελίνα ενηλικιώθηκε κι έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι όπου μένει με την μητέρα και τον αδερφό της. Στο πάρτι αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν καλεσμένος και ο νέος σύντροφος της μαμάς, Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν άψογες σχέσεις και πως να μην έχουν άλλωστε αφού ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που κάνει πλέον την μητέρα της ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μελίνα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον ηθοποιό την οποία εκείνος με την σειρά του έκανε repost!

Μπισμπίκη Μελίνα Μακρή