Κάτι Ξαναψήνεται: Η συγκλονιστική περιγραφή της οικοδέσποινας που βρέθηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι

«Για δυόμιση χρόνια είχα βαριά κατάθλιψη...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Η συγκλονιστική περιγραφή της οικοδέσποινας που βρέθηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι

Ένα ακόμα επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται - δείτε εδώ το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής - παρακολουθήσαμε σήμερα, Παρασκευή 28/2. Η σημερινή οικοδέσποινα ήταν η Έλενα, η οποία στην έναρξη του επεισοδίου και κατά τη διάρκεια που γνωριζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιράστηκε την ιστορία της, αλλά και την τρομακτική στιγμή στη ζωή της, που βρέθηκε αντιμέτωπη και εκείνη με την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η Έλενα όχι μόνο βρέθηκε στο επίκεντρο της πυρκαγιάς αλλά έχασε και το σπίτι της, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς χωρίς να είναι πλέον κατοικήσιμο, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε κατάθλιψη για δύο χρόνια αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό το γεγονός.

Η συγκλονιστική ιστορία της Ελένης από την πυρκαγιά στο Μάτι

«Έμενα στο Μάτι μέχρι και την φονική πυρκαγιά το καλοκαίρι του 2018. Έμενα για 25 χρόνια και 5 χρόνια πριν το είχα εξοχικό, ήταν πολύ άσχημο και δεν μπορώ να ξεχάσω όλο αυτό που βίωσα. Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μου. Συγκεκριμένα, κάηκε όλος ο εξωτερικός χώρος, η φωτιά πέρασε από την πισίνα και πήγε στο μπροστινό σπίτι.

Συναισθηματικά ήμουν πολύ δεμένη με εκείνο το σπίτι, μεγάλωσα εκεί τα παιδιά μου. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και άτομα, με τα οποία έχεις μεγαλώσει μαζί. Ήμουν τυχερή γιατί ο τότε σύντροφός μου ήταν εκεί και πήγε το αμάξι μου σε ένα ασφαλές σημείο, οπότε και μπορέσαμε και φύγαμε και έτσι γλιτώσαμε. Ευτυχώς τα κορίτσια μου ήταν με τον μπαμπά τους διακοπές και δεν είχα αυτήν την έννοια...

Για δυόμιση χρόνια είχα βαριά κατάθλιψη και δεν μπορούσα με τίποτα να το ξεπεράσω. Ήμουν κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι και δεν ήθελα να πάω ούτε στην δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα, συγκινώντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το απρόοπτο γεγονός στο Κάτι Ξαναψήνεται

Ένα απρόοπτο γεγονός σημειώθηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, που ήταν αφιερωμένο στην Ελένη, καθώς εκείνη ήταν η παίκτρια που μαγείρευε.

Η ίδια πήγε με χαμόγελο τα πιάτα στους διαγωνιζόμενους και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κάποια στιγμή ωστόσο η Νικόλ δυσκολεύτηκε σε μια μπουκιά και τελικά την έβγαλε από το στόμα της.

Μαζί με την μπουκιά βγήκε ένα κομματάκι ξύλο με την οικοδέσποινα και την παρουσιάστρια να μένουν άφωνες.

«Το ξυλάκι το βρήκα τρώγοντας γιατί μου κάρφωσε τον ουρανίσκο. Δεν ξέρω από που ήρθε; Έπεσε; Πάντως θα στοιχίσει στη βαθμολογία. Εγώ αν ήμουν οικοδέσποινα, θα ζητούσα συγγνώμη… Μπορεί να μου έφερνε και πρόβλημα στην υγεία μου. Να με τρυπούσε ή να το κατάπινα», είπε η Νικόλ.