Σασμός: Δεκάδες οι αντιδράσεις στο Twitter με τον παραλίγο θάνατο του Μαθιού

Tα απολαυστικά σχόλια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Δεκάδες οι αντιδράσεις στο Twitter με τον παραλίγο θάνατο του Μαθιού

Στα τελευταία επεισόδια του Σασμού, όλοι παρακολουθούν μια ακραία ανάγκη για εκδίκηση από τη μεριά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Ο Μαθιός είναι σα να παίζει συνέχεια με τη φωτιά αφού δεν θα του ήταν και τίποτα εν τέλει να σκοτωθεί. Το μόνο νόημα στη ζωή του είναι ο έρωτας, που έχει φουντώσει με την Βασιλική και η μητέρα του.

Και ενώ λοιπόν το σόι της Μαρίνας παραφυλάει στο χωριό και είναι εκεί για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή, είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/2 να τον πιάνουν και βγαίνουν για άλλη μια φορά τα όπλα. Η αντίδραση του Σταματάκη σε όλη αυτή την επίθεση δεν ήταν φόβος για τη ζωή του, αλλά ανησυχία για το αν θα ξαναδεί τη γυναίκα της ζωής του. Τα σχόλια στο Twitter μετά την εικόνα αυτή ήταν πολλά και απολαυστικά, με το κοινό να μη μπορεί να πιστέψει ότι ένας άντρας σαν αυτόν, λυγίζει μόνο για την Βασιλική.

Tα σχόλια του κοινού στο Twitter

"Θοδώρα μην το κάνεις..." - Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Σασμός, που προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Ο Μαθιός όπως είδαμε κινδύνευσε από την οικογένεια της Μαρίνας, ωστόσο, ο πραγματικός εχθρός του που εν τέλει θα τον σκοτώσει είναι πολύ πιο κοντά του.

Επεισόδιο 100

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο

Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο.

Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση... Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.