Έντουαρντ Στεργίου :«Δεν άφησαν τον ξάδερφό μου με το 3 ετών παιδάκι του να περάσουν τα σύνορα»

Ο φόβος και ο θάνατος κυριαρχούν στην Ουκρανία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έντουαρντ Στεργίου :«Δεν άφησαν τον ξάδερφό μου με το 3 ετών παιδάκι του να περάσουν τα σύνορα»

Έκτη μέρα η σημερινή (3/1) που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και που ο φόβος κυριαρχεί στους ανθρώπους της Ανατολικής Ευρώπης. Τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει και η οικογένεια του περιέγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μετά το ξέσπασμα του στο Instagram λόγω των κατηγοριών που δέχτηκε,

Oι αποκαλύψεις του Έντουαρντ για την οικογένεια του στην Ουκρανία

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να το ζεις από μέσα, μπορεί να είναι δύσκολο και βαρύ. Έχω τους συγγενείς μου και ο φόβος είναι σε κάθε γωνιά. Τα μέσα της Ρωσίας προσπαθούν να κρύψουν από τον λαό πράγματα, ο απλός λαός την πληρώνει. Υπάρχουν περίπου 5000 νεκροί Ρώσοι στην Ουκρανία, και στη Ρωσία, οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τίποτα. Νιώθω ανήμπορος, δεν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου με κάποιο τρόπο», αποκάλυψε το μοντέλο.

«Προσπάθησε να φύγει ένας ξάδερφός μου με το 3 ετών παιδάκι του, και στα σύνορα δεν τον άφησαν. Πρέπει να προσέχουν οι άνθρωποι με την παραπληροφόρηση που κυριαρχεί», συμπλήρωσε.

«Με το να βγω και να τοποθετηθώ στο instagram δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει κάπου ένα post μου, δεν θα λυθεί το πρόβλημα», κατέληξε ο Έντουαρντ.

Νέες εκρήξεις στο Κίεβο - Οι κάτοικοι σπεύδουν στα καταφύγια

Λίγα μόνο λεπτά μετά την υπογραφή της αίτησης για την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, νέες ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο του Κιέβου, με την πολιτική προστασία να ζητάει από τους πολίτες να σπεύσουν προς τα καταφύγια.

Σύμφωνα με το CNN, πολλαπλές και μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν στις 18:40 περίπου, ανατολικά του κέντρου της Κιέβου, ενώ μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι πληροφορίες, το μέγεθος αυτών των εκρήξεων ήταν μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο από όλες όσες έχουν γίνει από την Δευτέρα.