Γεμάτο χρώματα και βιβλία - Αρκετά μοντέρνο και νεανικό το σπίτι του Νίκο Μουτσινά

Έχει μέχρι και κούνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεμάτο χρώματα και βιβλία - Αρκετά μοντέρνο και νεανικό το σπίτι του Νίκο Μουτσινά

Στο σπίτι του περνάει αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του ο Νίκος Μουτσινάς, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, μιας και θέλει να είναι μαζί με τα ζωάκια του. Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που έχει φωτογραφηθεί και μας έχει δείξει το εσωτερικό του, που είναι αρκετά μοντέρνο και νεανικό, όπως ακριβώς το φανταζόμασταν.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής -που πρόσφατα έπεσε και θύμα χάκερ- έχει επιλέξει να έχει στο μπαλκόνι του αρκετά φυτά αλλά και διακοσμητικά, ενώ μάλιστα έχει κρεμάσει και μια κούνια που είναι σαν φωλιά, προκειμένου να κάθεται με τα σκυλάκια και την γάτα του.

Όσον αφορά τώρα το εσωτερικό του σπιτιού του, τα χρώματα είναι αρκετά ενώ τα έπιπλα περιέχουν μοντέρνα και vintage στοιχεία. Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία και στα βιβλία, τα οποία υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό στον προσωπικό του χώρο.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Το σπίτι του Νίκο Μουτσινά φωτογραφίες 2

Το σπίτι του Νίκο Μουτσινά φωτογραφίες εσωτερικό

Το σπίτι του Νίκο Μουτσινά φωτογραφίες

Το σπίτι του Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς πέρα από το σπίτι του, μας έδειξε και τον πατέρα του

Αν και ο Νίκος Μουτσινάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Φρόσω, με τον πατέρα του δεν ήταν κοντά, ωστόσο όπως έχει δηλώσει, τον έχει συγχωρέσει και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

Ο γονείς του ήταν χωρισμένοι για πολλά χρόνια, πριν εκείνος χάσει ξαφνικά την μητέρα του. «Πάντα υπήρχε η διάθεση να έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, απλώς υπήρχε ένα βουνό – η Φρόσω – που μπορούσε να τρελαθεί στην ιδέα ότι θα αγαπήσω και άλλον άνθρωπο. Τώρα το βουνό δεν υπάρχει. Ο δρόμος άνοιξε. Δεν είναι εύκολο όμως. Εγώ είμαι 40, τα αδέρφια μου 30 και ο πατέρας μου, 60, δεν είμαστε σε ηλικία που καταπίνουμε τον συγγενή. Θέλω χρόνο» είχε δηλώσει σχετικά με τον πατέρα του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς έχει δηλώσει πως το κοινό στοιχείο που έχει με τον πατέρα του είναι η σιωπή, ενώ από την μητέρα του κληρονόμησε την γκρίνια.

Δείτε φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον πατέρα του εδώ.