Μάρκος Λεζές: «Δεν πάω σε συνεντεύξεις γιατί...» - Τα "καρφιά" του κατά των εκπομπών

Οι λόγοι που αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρκος Λεζές: «Δεν πάω σε συνεντεύξεις γιατί...» - Τα

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας αναφέρθηκε ο ηθοποιός Μάρκος Λεζές σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές, στο «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο σπάνιο πρόβλημα υγείας του αλλά και για το πότε έμαθε ότι είναι υιοθετημένος,

Νιώθω σαν γλάστρα στις συνεντεύξεις

Ο Μάκρος Λεζές υπογράμμισε πως δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις γιατί κόβουν όλα όσα πρέπει να ειπωθούν και αφήνουν τα ασήμαντα στον αέρα. «Το έκλεισα το μαγαζί, δεν πάω σε συνεντεύξεις. Αυτό γιατί όσες φορές έχω πάει είμαι γλάστρα. Περιμένουν να πουν όλα τα άλλα, αστρολογίες, καιρό, και μετά μένουν τρία λεπτά να μου πουν και εμένα κάτι. Είπα "Δεν ξαναπάω, τέλος". Κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν τα κόβουν, γιατί εγώ λέω αλήθειες. Το έκλεισα το μαγαζί γιατί έφτασα εκεί που ήθελα. Έφτασα στην κορυφή δεν θέλω να πέσω. Ένα λάθος να κάνεις θα που χίλια - δυο δεν θα μείνουν στο καλό... Σταμάτησα να δουλεύω γιατί την κατρακύλα τη φοβάμαι πολύ».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως δεν του λείπει το θεατρικό σανίδι και τόνισε το παράπονό του προς τους συναδέλφους τους. «Δεν μου λείπει να παίξω σε παράσταση…Δεν έχω πληγωθεί από συναδέλφους ηθοποιούς. Με έχουν πληγώσει οι παραγωγοί των θεάτρων δεν θέλουν να παίξουμε εμείς οι παλιοί μυρίζουμε βρωμάμε "κασέτα"».

Πως πρωτoγάπησε την ηθοποιία ο Μάρκος Λεζές

Ο πατέρας του Μάρκου ήταν φούρναρης στην Κορινθία, ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει πως είχε το μεγαλύτερο αρτοποιείο της περιοχής, το οποίο του χάρισε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Στα 18 του ο Μάρκος, αν και πέρασε στο τμήμα Φιλολογίας ποτέ δεν ακολούθησε την ακαδημαϊκή καριέρα, ενώ ξεκίνησε να φοιτά στη Δραματική Σχολή του Γρηγόρη Βαθιά, από όπου πήρε υποτροφία για το εξωτερικό, αλλά λόγω χούντας παρέμεινε στην Ελλάδα.

Τα πρώτα του χρόνια στην επιθεώρηση ο Μάρκος «τα βρήκε σκούρα» και αποφάσισε να αποχωρήσει και να εργαστεί ως φούρναρης. Τότε ήταν που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του, ο οποίος επέμενε να ακολουθήσει και να κυνηγήσει το επάγγελμά του.