Τζένη Ιωακειμίδου: Το όλο νόημα post προς τον δικηγόρο του Κιμούλη - «Ευχαριστώ για την αλήθεια που...»

Έσπευσε να αντιδράσει στο Instagram!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζένη Ιωακειμίδου: Το όλο νόημα post προς τον δικηγόρο του Κιμούλη - «Ευχαριστώ για την αλήθεια που...»

Η Τζένη Ιωακειμίδου έσπασε τη σιωπή της μέσω ενός insta story από τον προσωπικό της λογαριασμό. Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 1/3 ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη έκανε δηλώσεις στο Happy Day και μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε την ηθοποιό.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον συνάδελφο της για άσκηση λεκτικής βίας κατά τη διάρκεια της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Ο δικηγόρος έχοντας πάρει πατριωτικά την υπεράσπιση του πελάτη του καθώς τον βλέπουμε σε πολλά πάνελ να σχολιάζει δέχεται μεταξύ των κατηγοριών, μόνο αυτήν της Τζένης.

Το σχόλιο λοιπόν της καταγγέλλουσας ήταν λιτό καθώς με λίγες λέξεις θέλησε να ευχαριστήσει, που ακούστηκε μια δίκαιη τοποθέτηση για το όνομά της.

To post της Τζένης Ιωακειμίδου για τον Κιμούλη

«Ευχαριστώ τον κ. Καπέρναρο για την αλήθεια που μοιράστηκε δημόσια».

Τζένη Ιωακειμίδου

Το χρονικό της κακής συνεργασίας Κιμούλη - Ιωακειμίδου

Με αφορμή λοιπόν την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στην Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, η Τζένη Ιωακειμίδου θέλησε να αναδημοσιεύσει τη δική της περιγραφή για την δυσάρεστη εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη, μέσα από τα social media.

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», είχε γράψει η ηθοποιός.

.Η αντίδραση της Τζένης Ιωακειμίδου μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη