Ζελένσκι: Δεν φαντάζεστε σε ποιον αξιαγάπητο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων έχει δανείσει τη φωνή του

Απίστευτο και όμως αληθινό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζελένσκι: Δεν φαντάζεστε σε ποιον αξιαγάπητο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων έχει δανείσει τη φωνή του

Οι δυσάρεστες εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία έχουν φέρει στο προσκήνιο τον πρόεδρο της χώρας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος είναι το επίκεντρο των συζητήσεων. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τον έχουν χειροκροτήσει για την ηρωική του στάση και πολλοί έχουν αναρωτηθεί για το παρελθόν του και την επαγγελματική του καριέρα προτού αναλάβει την ηγεσία της χώρας.

Ο Ζελένσκι, ο οποίος ήταν για πάρα πολλά χρόνια ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους κωμικούς, προτού αγαπηθεί από τον κόσμο, που τον στήριξε στις εκλογές του 2019, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και μια από αυτή ήταν και η ταινία κινουμένων σχεδίων Πάντινγκτον, που αφηγείται την ιστορία μιας ανθρωπόμορφης αρκούδας που μεταναστεύει από τις ζούγκλες του "Darkest Peru" στους δρόμους του Λονδίνου, όπου και υιοθετείται από την οικογένεια Brown.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, λοιπόν, ήταν αυτός που το 2014 έδωσε τη φωνή του στον Ουκρανό Πάντινγκτον - στην μεταγλώττιση - της ταινίας κινουμένων σχεδίων για παιδιά και την είδηση επιβεβαίωσε το StudioCanal, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι ξαναδάνεισε την φωνή του και στο σίκουελ της ταινίας, Πάντινγκτον 2, το 2017.

Ο Ζελένσκι ''έδωσε'' τη φωνή του στον αρκούδο Πάτινγκτον

O ηθοποιός Χιου Μπόνεβιλ που συμμετείχε και στις δύο ταινίες, σε μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα ιδέα ποιος έκανε τη φωνή του αρκούδου Πάντινγκτον στην Ουκρανία».

Λίγα λόγια για τον Ζελένσκι

  • Ο Βολοντίμιρ Ολεξάντροβιτς Ζελένσκι είναι Ουκρανός πολιτικός, κωμικός, σεναριογράφος, ηθοποιός και διευθυντής της εταιρείας παραγωγών Κβαρτάλ 95, που υπηρετεί ως Πρόεδρος της Ουκρανίας από το 2019.
  • Ο Ζελένσκιι ήταν ένας από τους κορυφαίους υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές του 2019.
  • Έξι μήνες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις 31 Δεκεμβρίου 2018, ήταν ήδη ένας από τα φαβορί σε δημοσκοπήσεις για τις εκλογές.
  • Ο Ζελένσκιι έπαιξε το ρόλο του Προέδρου της Ουκρανίας στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του 2015 Υπηρέτης του Λαού.
  • Το πολιτικό κόμμα Υπηρέτης του Λαού δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2018, από ανθρώπους της τηλεοπτικής εταιρίας παραγωγής Κβαρτάλ 95 που δημιούργησε την τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα.