Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του για τον Κιμούλη ο Κώστας Αρζόγλου: «Βίαζε επί σκηνής ψυχές...»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του για τον Κιμούλη ο Κώστας Αρζόγλου: «Βίαζε επί σκηνής ψυχές...»

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα που ξεκαθάρισε την θέση του ΣΕΗ για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη, στο Πρωινό, μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι και ο Κώστας Αρζόγλου, το πρωί της Τρίτης 1/3. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε την σχέση που είχε με τον σκηνοθέτη αλλά και κάποια περιστατικά που έχει ζήσει μαζί του, ενώ μάλιστα πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου για τον Κιμούλη

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σχεδόν βουρκώνω με αυτή την ιστορία γιατί για να φτάσει ένας άνθρωπος να αποτιμά εις χρήμα τις ατασθαλίες του σημαίνει ότι είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. O κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κατηγορεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε και να υποβάλλει μηνύσεις δεξιά και αριστερά. Σε ανθρώπινο επίπεδο όμως σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε κακή οικονομική κατάσταση.

Έχω ζήσει από κοντά διάφορα προβλήματα με κλάματα φοβερά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Κάτι τηλεφωνήματα πέσανε. Θέλω να επαινέσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους που βγήκαν και κατήγγειλαν δημόσια. Στο ΣΕΗ έχω καταθέσει και εγώ, είπα την εμπειρία μου και αν με καλέσει και το δικαστήριο θα πω αληθινά την εμπειρία μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου και πρόσθεσε:

«Με τον Γιώργο με συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία πολύ πριν από τη συνεργασία μας που κατήγγειλα πέρυσι. Από τότε δεν έχουμε σταματήσει τελείως να μιλάμε. Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου ένα σημαντικό σημείο είναι το 89 που απελευθερώθηκαν τα κανάλια, μπήκαν και νέες ηθικές αρχές. Πριν, ο περίγυρος ήταν τέτοιος που ο σκηνοθέτης βάραγε κλωτσιές στα καλάμια. Υπήρχε αυτό το κλίμα. Από το 89 και έπειτα άλλαξε αυτό.

Μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο ο Γιώργος άρχισε να πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Δε ξέρω αν είχαν υπερτιμήσει ή όχι τον μεγάλο πρωταγωνιστή. Μπορεί να το άξιζε μπορεί και όχι, πάντως, συνέπλεε με την εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Αυτό μας γυρνάει σε μια αντίληψη που υπήρχε πριν με την οποία έχω μεγαλώσει και εγώ και εκείνος αλλά και πολλοί άλλοι.

Σαν να ξαναγυρνάμε σε μια ηθική του 50. Το μισό ελληνικό θέατρο ήξερε ότι πρόκειται για έναν δύστροπο άνθρωπο. Από την ώρα όμως που βίαζε επί σκηνής ψυχές, αυτό παραπάει».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη επανήλθε με νέες δηλώσεις το πρωί της Τρίτης 1/3 μέσω του Happy Day καθώς θέλησε να σταθεί περισσότερο στο όνομα της Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία είχε κατηγορήσει με τη σειρά της τον ηθοποιό. Πιο αναλυτικά, η Ιωακειμίδου είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα», μετά από δύσκολη συνεργασία, που είχε η δεύτερη με τον ηθοποιό.

Ο δικηγόρος μεταξύ των κατηγοριών για βίαιη συμπεριφορά και άσκηση σωματικής βίας αποδέχεται μόνο την συμπεριφορά που αφορά στο όνομα της ξανθιάς ηθοποιού. Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει με έντονο ύφος πως η διεκδίκηση της αθωότητας του πελάτη του θα συνεχιστεί και μέσω των καναλιών, καθώς έχει σπηλωθεί βάναυσα το όνομα του.

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δήλωση αυτή. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου.

Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη. Η κυρία Δώρα Χρυσικού δεν καταμαρτυρά ότι είδε τον Κιμούλη να χτυπάει. Ο κύριος Ψαρράς το είδε, ο οποίος δεν αντέδρασε, ούτε κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν στην αστυνομία. Κι έρχονται μετά από 13 χρόνια και λένε αυτά», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Για την Τζένη Ιωακειμίδου, ο Βασίλης Καπερνάρος είπε: «Μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».