Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τα δίδυμα - Ξετρελάθηκε το Instagram

Τι φόρεσε στις κόρες της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τα δίδυμα - Ξετρελάθηκε το Instagram

Η τρυφερή μανούλα Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 1/3. Η ίδια θέλησε να ευχηθεί στου followers της Καλό Μήνα, μιας και η άνοιξη είναι γεγονός. Είναι η πρώτη φορά, που φόρεσε Μάρτη στις μικρές τις κόρες και γι αυτό μας έδειξε τα χέρια τους ενωμένα, να φοράει η κάθε μια ένα ξεχωριστό βραχιολάκι.

Φαίνεται πως η γυναίκα του Σάκη Τανιναμίδη είναι παραδοσιακή μητέρα σε πολλά θέματα, καθώς το έθιμο με το βραχιόλι για να μην σε κάψει ο ήλιος, είναι μια συνήθεια που κρατάει από πολύ παλιά. Η αλήθεια είναι πως είχε μέρες να κάνει κάνει ένα πιο εύθυμο post καθώς οι εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία δεν αφήνουν τη Μπόμπα καθόλου αδιάφορη.

Έτσι λοιπόν, την ανάρτηση της συνόδευσε με ένα μήνυμα για καλύτερο μήνα!

Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις κόρες της

«Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα», έγραψε.

Η τρυφερή ανάρτηση από το οικογενειακό ταξίδι με τα δίδυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Μπόμπα με την Σάκη Τανιμανίδη καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 23 Ιουνίου του 2021, με αποτέλεσμα οι δίδυμες κορούλες τους να ολοκληρώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Τόσο ο γνωστής παρουσιαστής της Φάρμας όσο και η γνωστή influencer είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

΄Έτσι, αυτή την φορά δημοσίευσαν μια ανάρτηση στην οποία φαίνεται πως πρόκειται να κάνουν το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, τη μία κόρη κρατούσε η Χριστίνα και την άλλη ο Σάκης, με τις δίδυμες φυσικά να είναι το highlight των αναρτήσεων.