Ελισάβετ Μουτάφη: ''Καταπέλτης'' για τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κιμούλη: «Δεν πρέπει να ανεχόμαστε...»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελισάβετ Μουτάφη: ''Καταπέλτης'' για τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κιμούλη: «Δεν πρέπει να ανεχόμαστε...»

Λίγο καιρό μετά τον χαμό της σκυλίτσας της, που της στοίχισε αρκετά, η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στην εκπομπή το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 1/3 και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, στην σχέση που διατηρεί με την πρώην γυναίκα του αλλά και την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

Η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Γιώργο Κιμούλη, πήρε θέση ανοιχτά στα όσα συμβαίνουν λέγοντας: «Θα κρατηθώ από το “έχουν αλλάξει τα πράγματα” και θα πω ότι προχωράμε, άρα δεν πρέπει να ανεχόμαστε καταστάσεις».

H δημόσια στήριξη της ηθοποιού στην Ζέτα Δούκα

H Ελισάβετ Μουτάφη, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Γιώργου Κιμούλη, υποστήριξε δημόσια την Ζέτα Δούκα για την καταγγελία που έκανε εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη της ηθοποιού για την ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, πολλοί είναι αυτοί που βγήκαν και υποστήριξαν ανοιχτά την Ζέτα Δούκα.

Το ίδιο έκανε με την σειρά της και η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία υπήρξε ζευγάρι με τον σκηνοθέτη πριν λίγα χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα άφηνε ασχολίαστο το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια ανάρτηση στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ανοιχτά και ονομαστικά…εύγε Ζέτα Δούκα και όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια..».

Ελισάβετ Μουτάφη για δούκα και κιμούλη