"Έπαθε ανακοπή και δεν πρόλαβε να..." - «Ραγίζει» καρδιές ο Νότης Χριστοδούλου με την αποκάλυψη του

Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Τη πόρτα του The 2night Show και του "σπιτιού" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε ο Νότης Χριστοδούλου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που γνώρισε ο κόσμος μέσα από ριάλιτι τραγουδιού, μπορεί τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο όταν πρέπει να τοποθετηθεί, θα το κάνει.

Ο γλυκύτατος Νότης, μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του δεν κατάφερε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του, για την οποία έχει μιλήσει και ο ίδιος δημόσια, αλλά εκμυστηρεύεται και τα τελευταία λόγια που του είπε, πριν φύγει από τη ζωή.

Συγκινεί ο Νότης Χριστοδούλου με τα τελευταία λόγια της μητέρας του

«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μια τεράστια θλίψη κι έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Αν το δούμε από έξω για ένα παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν έχει το αντρικό πρότυπο κι όλος ο άξονας της ζωής του είναι η μητέρα του, καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο η αποδοχή της μητέρα του είναι το πρωτεύον» σημείωσε ο Νότης Χριστοδούλου.

Ενώ δεν με αποδέχτηκε αυτά τα 15 χρόνια, τα τελευταία λόγια που άκουσα από την μητέρα μου με όλη τη δύναμη που είχε και κρατώντας το κινητό, ήταν τα εξής: Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Είπε το όνομά του. Της λέω κάτσε ρε μάνα που θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω ξανά. Στο δρόμο έμαθα ότι έπαθε ανακοπή….Από μικρός λάτρευα το κλασικό μπαλέτο και χόρευα στο σχολείο. Έλεγαν στη μητέρα μου ότι το παιδί πρέπει να ασχοληθεί… Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς» είπε κλείνοντας.

"Θα ήθελα να κάνω παιδί αλλά δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους"

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι Fame Story! Σήμερα κρατά χαμηλό προφίλ, μένει όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Το πρωί της Τρίτης 19/10, ο Νότης Χριστοδούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πράγματα που κανείς δεν γνώριζε.

«Πρέπει να έκατσα στο τραγούδι 1,5 χρόνο. Δεν περνούσα καθόλου καλά και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου. Δεν μου άρεσε. Μετά ασχολήθηκα με τον επάγγελμά μου, με το art and design και με τη σκηνογραφία», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Όσον αφορά για το πώς φαντάζεται τη ζωή του στο μέλλον ο Νότης Χριστοδούλου ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελαν να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη»

Ο Νότης Χριστοδούλου αποκάλυψε σήμερα ότι ασχολείται με την σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Δήμητρα Γαλάνη.

«Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».