"Χίλιες φορές να είχα ομοφυλόφιλο πατέρα!" - «Κόλαφος» ο Νότης Χριστοδούλου

"Τον είδα μόνο δύο φορές στη ζωή μου"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 2/3, ο γλυκύτατος Νότης Χριστοδούλου, μια εξαιρετικά συμπαθητική φιγούρα της ελληνικής showbiz και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση που πήρε να αναφερθεί σε συνέντευξή του στη σεξουαλικότητά του, για το "παράπονο" που είχε από τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή, αλλά και για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Νότης Χριστοδούλου στο πλατό του The 2night Show

«Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Τότε μου είπε τις μεγαλύτερές του ανημποριές. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να α είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου» είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου» συμπλήρωσε επίσης.

"Έπαθε ανακοπή και δεν πρόλαβε να..."

Ο Νότης Χριστοδούλου, στη συνέχεια της συνέντευξης του, μίλησε για το γεγονός πως η μητέρα του δεν κατάφερε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του, για την οποία έχει μιλήσει και ο ίδιος δημόσια, αλλά εκμυστηρεύεται και τα τελευταία λόγια που του είπε, πριν φύγει από τη ζωή.

«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μια τεράστια θλίψη κι έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Αν το δούμε από έξω για ένα παιδί χωρισμένων γονιών, που δεν έχει το αντρικό πρότυπο κι όλος ο άξονας της ζωής του είναι η μητέρα του, καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο η αποδοχή της μητέρα του είναι το πρωτεύον» σημείωσε ο Νότης Χριστοδούλου.

Ενώ δεν με αποδέχτηκε αυτά τα 15 χρόνια, τα τελευταία λόγια που άκουσα από την μητέρα μου με όλη τη δύναμη που είχε και κρατώντας το κινητό, ήταν τα εξής: Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Είπε το όνομά του. Της λέω κάτσε ρε μάνα που θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω ξανά. Στο δρόμο έμαθα ότι έπαθε ανακοπή….Από μικρός λάτρευα το κλασικό μπαλέτο και χόρευα στο σχολείο. Έλεγαν στη μητέρα μου ότι το παιδί πρέπει να ασχοληθεί… Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς» είπε κλείνοντας.