Είναι οριστικό - Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάει Eurovision με την Κύπρο

Τον "έκλεισε" το RIK

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Είναι οριστικό - Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάει Eurovision με την Κύπρο

Τελικά τα κατάφερε το RIK, και επιστράτευσε το συνθετικό του ταλέντο του Γιώργου Παπαδόπουλου, για το τραγούδι που θα στείλει η Κύπρος στη Eurovision 2022, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εκτός από τραγουδιστής είναι ο συνθέτης μεγάλων επιτυχιών της όπως της Ελένης Φουρέιρα, της Μελίνας Ασλανίδου, της Νατάσας Θεοδωρίδου, και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, και για αυτό τον λόγο τον επέλεξαν, για να απογειώσει την συμμετοχή της Κύπρου.

Η χώρα φαίνεται πως έχει πάρει ζεστά το διαγωνισμό και θέλει να καταφέρει την νίκη, καθώς έχει φτάσει πολλές φορές αρκετά κοντά στην πηγή αλλά δεν έχει πιει νερό. Στο μεταξύ ανακοινώθηκε και η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής...

Αυτή η καλλιτέχνιδα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται έντονα και φημολογείται το όνομα της νεαρής Ανδρομάχης, για να εκπροσωπήσει τη χώρα αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με πηγές, το τραγούδι θα έχει ethnik στυλ και την ομάδα των συνθετών θα συμπληρώνουν οι δημιουργοί του "Fuego", με επικεφαλής τον Alex Papaconstantinou, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση το 2018 με την ερμηνεία και την σκηνική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα. Μήπως αυτό είναι γούρι;

Η Ανδρομάχη πάει Eurovision;

H Ισπανία αντιγράφει την Κύπρο στέλνοντας κλώνο της Ελένης Φουρέιρα

Στο Τορίνο της Ιταλίας φιλοξενείται φέτος ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, έπειτα από την τεράστια νίκη του ροκ συγκροτήματος Måneskin το 2021, με το τραγούδι "Zitti e buoni" ! Αρκετές και αυτή τη χρονιά είναι οι συμμετοχές ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη για το ποιος θα είναι φέτος ο νικητής.

Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες χώρες, η Ισπανία με την φετινή της συμμετοχή φαίνεται πως στοχεύει αρκετά ψηλά προσπαθώντας να αντιγράψει μία ήδη πετυχημένη συνταγή από το μακρινό 2018 όταν όλοι είχαν πάρει φωτιά με το Fuego της Ελένης Φουρέϊρα!

Αρκετές λοιπόν είναι οι κακές γλώσσες, που υποστηρίζουν πως η φετινή διαγωνιζόμενη της Ισπανίας Chanel Terrero, είναι φτυστή η Ελένη Φουρέϊρα. Η όμορφη τραγουδίστρια που θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό με το τραγούδι "Slomo", έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού των φαν του διαγωνισμού, καθώς παρατηρούνται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους και το Twitter έχει πάρει...fuego από τότε.