Τα ''καρφιά'' του Ρένου Ρώτα στον Γιώργο Κιμούλη: «Δείχνει και μια απληστία...»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Τα ''καρφιά'' του Ρένου Ρώτα στον Γιώργο Κιμούλη: «Δείχνει και μια απληστία...»

Ο Ρένος Ρώτας, που οι φήμες τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor 5, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 2/3, μεταξύ άλλων για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη στο ΣΕΗ αλλά και στους συναδέλφους που πρωταγωνιστούσαν μαζί στην παράσταση. Ο ίδιος ήταν αρκετά αιχμηρός, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον σκηνοθέτη άπληστο.

Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα

«Η αγωγή 730,000 ευρώ είναι πολλά λεφτά. 100,000 ευρώ δεν του φτάνουν; Δεν ξέρω. Δεν είναι υπερβολικό το ποσό; Και δείχνει και μια απληστία, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τρεις μαρτυρίες και είναι λίγο περίεργο. Μεγαλώνει το ερωτηματικό. Πολλά λεφτά, δεν καταλαβαίνω. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει. Υπάρχουν αρμόδιοι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.

Η τοποθέτηση του Ρώτα στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Το πρωί της Τρίτης 22/2 η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μίστερο Μπούφο» στο θέατρο «Άνεσις» όπου συνάντησε τον ταλαντούχο ηθοποιό Ρένο Ρώτα.

Πάντα ευγενικός και καλοσυνάτος, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μια εκ των οποίων ήταν για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή ένα θέμα επίκαιρο το τελευταίο διάστημα.

«Ο Σάκης Ρουβάς αυτά ένιωθε αυτά είπε. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι στο απυρόβλητο, δεν πυροβολώ κανέναν. Δεν θέλω διενέξεις, ούτε ανοίγω πολέμους διαδικτυακά. Να είναι καλά οι άνθρωποι και να λένε αυτά που πιστεύουν» τόνισε ο Ρένος Ρώτας.