Πασίγνωστος ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει: «Έχουμε τσακωθεί με τον Κιμούλη πολύ άσχημα...»

Τι είχε συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει: «Έχουμε τσακωθεί με τον Κιμούλη πολύ άσχημα...»

Ο Κώστας Φλωκατούλας ή αλλιώς Τάσος Πολυμενέας από το Καφέ της Χαρας, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 2/3 και μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ σχολίασε την απόφασή του να προχωρήσει σε αγωγές εναντίον των συναδέλφων του αλλά και του ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φλωκατούλα

«Το ωράριο προβών, επειδή είμαστε ειδική περίπτωση, πρέπει να είναι ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας σου, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου σου. Οι ανάγκες ενός έργου έχουν προϋπόθεση ότι ο εργαζόμενος δεν μπορεί να αποδώσει πάνω από ορισμένες ώρες, ότι είναι πληρωμένες αυτές οι ώρες, πρέπει να γίνονται διαλείμματα.

Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τον Γιώργο Κιμούλη. Αν δούλευαν πάνω από 5ωρο δεν το έκανε μόνο ο Κιμούλης, αλλά κι άλλοι. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα ωραρίου. Έχουμε τσακωθεί με τον Κιμούλη πάρα πολύ άσχημα. Αλλά ότι κι αν μου συνέβαινε, εγώ μιλούσα, αντιδρούσα, προσπαθούσα να βρω το δίκιο μου. Μου φέρθηκε άσχημα, αλλά έτσι είναι στις δουλειές», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φλωκατούλας.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Φλωκατούλα

  • Ο Κώστας Φλωκατούλας είναι Έλληνας ηθοποιός.
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1985 στην ταινία μικρού μήκους Ραντεβού ενώ την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος στη βιντεοταινία Οι σκληροί της κρουαζιέρας. Το 1988 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην παιδική σειρά της ΕΤ1 Σκληρή Γη.
  • Το 1990 εμφανίστηκε στην κωμωδία Κόκκινη μαργαρίτα ενώ από την ίδια χρονιά, μέχρι το 1991, ξεκίνησε να υποδύεται τον Εωσφόρο στην κωμική σειρά του Γιώργου Κωνσταντίνου Άγγελος κατά λάθος στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν αρκετές συνεργασίες στο θέατρο ενώ έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές Οι τρεις σωματοφύλακες, Οι Απαράδεκτοι και Τμήμα Ηθών.
  • Τη σεζόν 1994-1995 υποδύθηκε τον ρεπόρτερ Χάρη στην κωμική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ταύρος με Τοξότη στον ANT1.
  • Ο ρόλος που τον κατέστησε ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν αυτός του φιλάργυρου παντοπώλη Τάσου Πολυμενέα στη κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά Το καφέ της Χαράς. Ο χαρακτήρας του Πολυμενέα ξεκίνησε να εμφανίζεται στη σειρά του ANT1 από το πρώτο επεισόδιο το 2003, μέχρι και το 88ο το 2006.
  • Το 2004 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Τα μαχαιρώματα ενώ το 2006 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς Εντιμότατοι κερατάδες. Ακολούθησε μία guest εμφάνιση στη σειρά εποχής του ANT1 Γιούγκερμαν. Από το 2008 μέχρι το 2010 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη κωμική σειρά του Mega Channel Η Πολυκατοικία. Εκεί υποδύθηκε τον άνεργο συγγραφέα Αργύρη Γαλατσάνου έχοντας συνεχή παρουσία στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς.
  • Τη σεζόν 2010-2011 εμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια της ίδιας σειράς ως guest. Το 2009 έπαιξε στη ταινία μικρού μήκους Ευφορία. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο. Το 2014 έπαιξε στην κωμική ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση Πέμπτη & 12 ενώ το 2015 εμφανίστηκε στην Ειμαρμένη. Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση Μαντάμ Σουσού΄ στο Παλλάς.
  • Το 2017 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στο τρίτο κύκλο της σειράς Το σόι σου ενώ το 2019 συμμετείχε στην κωμική σειρά Κρατάς Μυστικό;. Τη σεζόν 2019-2020 επέστρεψε και πάλι ως Τάσος Πολυμενέας στο καστ της σειράς Το καφέ της Χαράς και το 2021 στην καθημερινή σειρά του ΕΡΤ1 Ποιός ήτον ο φονεύς του αδελφού μου.