Βίκυ Χατζηβασιλείου: ''Σπάει'' τη σιωπή της για το τέλος του Πάμε Πακέτο - «Όταν κόπηκε ένιωσα...»

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου με έβαλε απέναντι από το Παρά Πέντε...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: ''Σπάει'' τη σιωπή της για το τέλος του Πάμε Πακέτο - «Όταν κόπηκε ένιωσα...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3, στον καναπέ της εκπομπής "Love It" σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που έχει κρατήσει με τους πρώην συνεργάτες της, τα δημιουργικά πράγματα που κάνει τώρα που απουσιάζει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση, ενώ, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα.

Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

Η εξομολόγηση της Χατζηβασιλείου για το ατύχημα του γιου της

Καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε ο γιος της και κόντεψε να μην βλέπει από το ένα του μάτι. Ωστόσο, με θέληση και πίστη κατάφερε να βγει νικητής.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Χρήστος είχε σοβαρό ατύχημα στο σχολείο, όταν συμμαθητής του, του πέταξε έναν χάρακα στο μάτι.

«Του πέταξε ένας συμμαθητής του χάρακα στο μάτι. Άθελά του, την ώρα του παιχνιδιού. Ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Δεν πίστεψα ποτέ αυτά που μου λέγανε οι γιατροί ότι θα βλέπει 2/10, εγώ του είπα ότι θα βλέπει κανονικά. Αυτή είναι η υπέρβαση, το κβαντικό άλμα που λέμε στην αυτογνωσία. Το παιδί τον γονιό τον θεωρεί Θεό. Το παιδί με πίστεψε. Και ο Χρήστος βλέπει πλέον 9/10. Τον πήγα παντού. Έγιναν κάποια χειρουργεία, ταλαιπωρηθήκαμε. Το πίστευα μέσα από την ψυχή μου. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του» εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λίγο μετά την βία που αποκάλυψε δημόσια πως υπέστη.