Ξέσπασε η Δανάη Παππά: «Με βρίζουν στο δρόμο, μου λένε να κλείσω το στόμα μου»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η  Δανάη Παππά: «Με βρίζουν στο δρόμο, μου λένε να κλείσω το στόμα μου»

Συνέντευξη στον Ανδρέα Θεοδώρου για το περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε η Δανάη Παππά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα διάφορα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τον ρόλο της Θοδώρας στην σειρά του ALPHA, «Σασμός». Δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον μισθό που παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά

Διαβάζοντας το σενάριο, κατάλαβες ότι η σειρά θα γίνει μεγάλη επιτυχία;

Κάπως το ψυχανεμίστηκα, ναι. Σε καμία όμως των περιπτώσεων δεν πίστεψα ότι θα γίνει ο χαμός αυτός που γίνεται τώρα. Νομίζω ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο.

Στον δρόμο τι σου λένε, όταν σε συναντάνε;

Συνήθως με βρίζουν (γέλια). Μου λένε να κλείσω το στόμα μου, τι κακό μου έκανε ο Πέτρος και του φέρθηκα έτσι. Με λένε κακούργα που σκότωσα το παιδί και τέτοια.

Πώς αντιδράς;

Γελάω και αν το σηκώνει η κουβέντα, κάνω πλάκα. Το καλό είναι ότι νιώθω πως πια διαχωρίζουν ποια είναι η Θοδώρα και ποια η Δανάη. Μου λένε και μπράβο για όσα έχω καταφέρει και είναι πολύ ωραίο αυτό.

«Μου στέλνουν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media! Είναι ακραία»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/2 η Δανάη Παππά. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media για τον ρόλο της στον Σασμό.

«Δεν ήταν στις σκέψεις μου να γίνω ηθοποιός. Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε αυτό το τεράστιο βήμα και την ευκαιρία. Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο ο ρόλος που έκανε στη σειρά, Τατουάζ ήταν μία χορεύτρια, οπότε όταν μου έστειλε μήνυμα δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου και πήγα εκεί και βλέπω ότι ο ρόλος μου είναι σε όλες τις σκηνές. Το συζήτησα μετά με τον Ανδρέα και μου λέει αυτό είναι μας κάνει.

Πολλοί έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου στον Σασμό και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά. Μου στέλνουν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media για τον ρόλο αλλά δεν απαντάω. Τα περισσότερα είναι ακραία και λες “πως ταυτίζονται έτσι και πορώνονται}, είναι τρομερό. Σαν Δανάη Παππά όμως δεν έχω τέτοια θέματα.

Ο σύντροφός μου ασχολείται επιχειρηματικά με την εστίαση. Μένουμε μαζί και είναι ωραίο αυτό. Κάπως ταιριάξαμε γιατί με την συγκατοίκηση λες ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να ξεκινήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά με εμάς κάπως σαν να έκατσε το pazzle.

Με τον Λάμπρο γνωριζόμασταν και πριν κάνουμε σχέση. Δεν ήμασταν τόσο φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον. Είναι μια καθημερινότητα και η ρουτίνα του καθενός μας που πρέπει λίγο να την συνδυάσουμε κάπως. Είναι πολύ ωραίο γιατί συζητάμε και πολύ οι δυο μας» ανέφερε η ηθοποιός που έκανε και ένα spoil για την σειρά για του ALPHA.