Πανύψηλος και 38 ετών - Αυτός είναι ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου

Τον υπερλατρεύει η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανύψηλος και 38 ετών - Αυτός είναι ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου

Μπορεί η Χάρις Αλεξίου πολλά χρόνια να απασχολούσε με τις συνεργασίες της και τα τραγούδια της, ωστόσο, σπάνια έως και ποτέ δεν έφερνε στο προσκήνιο λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Η κορυφαία ερμηνεύτρια έχει κάνει δυο γάμους, ενώ και έχει ένα παιδί το οποίο υιοθέτησε όταν ήταν πολύ μικρός.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό People ο 38χρονος σήμερα, Μάνος.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε», είχε αναφέρει από πλευράς της η Χάρις Αλεξίου, για την οποία να σημειωθεί πως έγινε γνωστή μια είδηση που στεναχώρησε τους θαυμαστές της.

Αυτός είναι ο γιος της Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου μας είχε δείξει πρόσφατα τον γιο της σε μια από τις σπάνιες στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χαρούλα, να σημειωθεί επίσης, πως εχει παντρευτεί δύο φορές, με τον Αχιλλέα Θεοφίλου (παραγωγό) και τον Σωτήρη Μπασιάκο (μάνατζέρ της).

Ο λόγος που σταμάτησε εντελώς το τραγούδιη

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω, όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε αναφέρει.