Χώρισαν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά από 9 μήνες; Η ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Τι συμβαίνει με το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά από 9 μήνες; Η ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει πάρα πολύ καθώς ήταν να μην αποκαλύψουν την σχέση τους! Από εκείνη την στιγμή και μετά πήρε φωτιά το instagram με κοινά stories και αναρτήσεις. Μέχρι και διαφημιστικά κάνουν πλέον μαζί.. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι 9 μήνες μαζί και συγκατοίκησαν πρόσφατα σε μια σπιταρόνα (δείτε την εδώ) αλλά... εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως χώρισαν!

Και γιατί αυτό; Η Ιωάννα Τούνη ζει πλέον τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα και λιγότερο στο καινούργιο σπίτι που έφτιαξε στη Θεσσαλονίκη, έχουν περάσει μαζί πολλές δύσκολες περιστάσεις σε αυτό το διάστημα και γενικότερα έβγαζαν μια εικόνα δύο ανθρώπων που είναι αχώριστοι.

Ένα στόρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε όμως να πυροδοτήσει φήμες, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν στέρεη βάση, αλλά πάντοτε υπάρχει το γνωμικό για τον καπνό και τη φωτιά.

Αν υπάρχει ένα τραγούδι που είναι ιδανικό για χωρισμό, τότε αυτό είναι το «Μόνο Μια Φορά» του Κώστα Μακεδόνα. Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε ένα στόρι χθες το μεσημέρι, όπου ήταν στο αυτοκίνητο και άκουγε αυτό το τραγούδι και έλεγε ότι του φτιάχνει πάντοτε τη διάθεση.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στο Ντουμπάι μαζί με φίλους, αναρτώντας συνεχώς στιγμιότυπα από τις χλιδάτες διακοπές της, ενώ μάλιστα, σε μία εκ των αναρτήσεών της έγραψε ως λεζάντα «Βe your own sugar daddy». Κάπως έτσι, τα σχόλια στο προφίλ της σχετικά με πιθανή κρίση στη σχέση της με τον Αλεξάνδρου, έδωσαν και πήραν.

Άραγε υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό ή πρόκειται απλώς για ανυπόστατες φήμες;

Η απάντηση της Ιωάννας στις φήμες χωρισμού

Όπως προδίδει η νέα ανάρτηση της Ιωάννας, ωστόσο, οι δυο τους παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά σοβαρή κρίση.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, το μόνο βέβαιο όμως είναι πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, καθώς η Ιωάννα αμέσως μετά την επιστροφή της από το Ντουμπάι, βρέθηκε στην Αθήνα, στο σπίτι του συντρόφου της.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου