Γενέθλια για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Η τρυφερή έκπληξη του Ηλία Μπόγδανου στη σκηνή

Τα μοναδικά βίντεο από το μαγαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Η τρυφερή έκπληξη του Ηλία Μπόγδανου στη σκηνή

Η αγαπημένη σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είχε τα γενέθλια της και οι εκπλήξεις για εκείνη δεν είχαν σταματημό. Τα 23 της χρόνια έκλεισε το κορίτσι του τραγουδιστή και φυσικά δεν το άφησε έτσι. Ένα μοναδικό party ετοίμασε ο Μπόγδανος με φίλους και φαγητό στο σπίτι του (Δείτε τις αντιδράσεις).

Kαι ενώ όλοι πίστευαν πως οι ευχές και τα δώρα ολοκληρώθηκαν, οι εκπλήξεις είχαν και συνέχεια. Στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Ηλίας βρέθηκε η Αλεξάνδρα μαζί με καλούς φίλους και ξαφνικά βγήκε και η δεύτερη τούρτα! Φυσικά ο καλός της τραγούδησε για εκείνη και ευχήθηκε επί σκηνής με το κοινό να τους αποθεώνει!

Τα βίντεο από τα γενέθλια της κοπέλας του Ηλία Μπόγδανου

Οι δοκιμασίες της σχέσης του ζευγαριού

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Τετάρτης (22/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τονίζοντας πως όσο καιρό βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο Survivor, εκείνη δεχόταν έναν πόλεμο από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε από τη μία πως δεν μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο από την άλλη τον στεναχώρησε η αντιμετώπιση που είχε η αγαπημένη του, ενώ να σημειώσουμε πως κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω. Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.