Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter - Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που προκάλεσε την οργή των χρηστών

Εν μέσω πολέμου μίλησε για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter - Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά που προκάλεσε την οργή των χρηστών

Ο Έλληνας τεννίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε ξανά τις αντιδράσεις του κοινού, μετά τις δηλώσεις του για τα εμβόλια, με την ανάρτησή του στο Twitter για το μαγικό Μαλιμπού το βράδυ της Τρίτης 1/3.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τεννίστας ξεσηκώνει το κοινό ύστερα από δηλώσεις του και αυτό όχι για τους αγώνες του. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει δείξει πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, αυτή τη φορά, όμως, το παράκανε.

Αγνοώντας την κατάσταση με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε το σχόλιό του για το ταξίδι του στο Μαλιμπού, το οποίο του φάνηκε μαγικό.

Το κοινό ξέσπασε, τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά και πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να απαντήσουν με ευγένεια, ωστόσο άλλοι δεν δίστασαν να τον χλευάσουν και να τον ειρωνευτούν. Τα σχόλια ποικίλουν από το ότι δεν του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται και πως ο μπαμπάς του και τα λεφτά του οφείλονται για την επιτυχία του, μέχρι και για το ότι με την δήλωση αυτή αποδεικνύει πως δεν ξέρει που βρίσκεται και δείχνει πως είναι υποστηρικτής της Ρωσίας και συγκεκριμένα του Πούτιν.

Το Tweet του Στέφανου Τσιτσιπά

Πρόστιμο 5000 δολαρίων για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Τι συνέβη;

Με πρόστιμο 12.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο συμπαίκτης του Στέφανου Τσιτσιπά για τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό της διοργάνωσης Australian Open, στον οποίο, μάλιστα, ο έλληνας τενίστας, ο οποίος έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού για να ταξιδέψει στην Αυστραλία, ηττήθηκε και δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό. Ο Ρώσος έγινε έξαλλος με τον πατέρα του Τσιτσιπά ο οποίος τον συμβούλευε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που απαγορεύεται.

Το πρωί του Σαββάτου 29/1 οι διοργανωτές του παιχνιδιού έκαναν γνωστή την ποινή που επιβλήθηκε και στον Μεντβέντεφ αλλά και στον Τσιτσιπά και δεν θα λέγαμε ότι την γλίτωσε «φθηνά». Μάλιστα, ο έλληνας τενίστας έλαβε στο τέταρτο σετ προειδοποίηση για coaching.

Ο Μεντβέντεφ τιμωρήθηκε με 4.000 δολάρια για «αντιαθλητική συμπεριφορά» και με 8.000 δολάρια για «ορατή αισχρότητα», ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα πληρώσει 5.000 δολάρια για παράβαση του κώδικα δεοντολογίας στο ίδιο παιχνίδι.

«Πώς μπορείς να διαιτητεύεις έναν ημιτελικό, όταν είσαι τόσο κακός; Είσαι ηλίθιος, γιατί δεν με κοιτάς», είπε ο Μεντβέντεφ κάνοντας επίθεση στον διαιτητή, ενώ μετά τον αγώνα έκανε ξεκάθαρο ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν ο πατέρας του Τσιτσιπά, ο οποίος μιλούσε πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι το οποίο με κανονισμό έχει απαγορευτεί.