Αλέξης Κούγιας: «Η κοινωνία χρειάζεται αυτοκριτική όταν ο εκλεκτός Λιγνάδης...»

Σήμερα 3/3 η συνέχεια της δίκης του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Η κοινωνία χρειάζεται αυτοκριτική όταν ο εκλεκτός Λιγνάδης...»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, και συγκεκριμένα στην κάμερα του Super Κατερίνα, την Πέμπτη 3/3 πριν συνεχιστεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο. Να θυμηθούμε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που είχε διακοπεί η δίκη, την πρώτη από αίτημα του ίδιου του δικηγόρου.

Ωστόσο νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μαρτυρίες συναδέλφων και ατόμων που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με το θεατράνθρωπο. Ο συνήγορος υπεράσπισης του σκηνοθέτη υπογράμμισε πως περιμένουν με μεγάλη προσδοκία τη δίκη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο Super Κατερίνα

«Περιμένουμε με μεγάλη προσδοκία την έναρξη της διαδικασίας. Επιτέλους να συναντήσουμε κι εμείς τους φερόμενους ως βιασθέντες, να δούμε ποιοι είναι, να μπορέσουμε να τους αξιολογήσουμε, όπως επιβάλλει ο κώδικας ποινικής δικονομίας και να βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μία απόφαση. Ήδη έχουν δοθεί δείγματα ότι θα γίνει μία υποδειγματική δίκη» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει μία δίκη που θα βοηθήσει και την ελληνική κοινωνία να ηρεμήσει, γιατί τον τελευταίο χρόνο υπάρχει μία τεράστια αναστάτωση όσον αφορά στην ηθική της ελληνικής κοινωνίας. Υπήρξε ένας βομβαρδισμός αποκαλύψεων βιασμών, μετά την ετεροχρονισμένη με καθυστέρηση δεκαετιών καταγγελία της κας Μπεκατώρου. Έγινε πολιτική εκμετάλλευση αυτής της καταγγελίας, ελπίζω αύριο να μην εμφανιστεί η κα Μπεκατώρου υποψήφια βουλευτής από αθλητής» συνέχισε ο κος Κούγιας, ο οποίος επεσήμανε ότι η κοινωνία χρειάζεται αυτοκριτική, όταν ο εκλεκτός Δημήτρης Λιγνάδης θεωρείται βιαστής.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του δικαστήριο - Με βλέμμα στο κενό

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατεφθασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο το πρωί της Πέμπτης 3/3 προκείμενου να γίνει η έναρξη της δίκης, που έχει ακυρωθεί για δύο συνεχόμενες φορές! Η άφιξη που όλοι περίμεναν είναι γεγονός καθώς όλοι αναμένουν να δουν την έκβαση από τη δίκη του σκηνοθέτη ανεβαίνοντας επιτέλους στο βήμα.

Αξίζει να σχολιάσουμε εδώ πως και αυτή τη φορά ο Λιγνάδης έφτασε με υποτονικό ύφος, φυσικά καλοντυμένος συνοδεία αντρών της αστυνομίας.

Δημήτρης Λιγνάδης στο δικαστήριο