Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της πρότασης γάμου από τον Σταθοκωστόπουλο

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της πρότασης γάμου από τον Σταθοκωστόπουλο

Αναρωτιόμασταν, θα το πάρει δεν θα το πάρει το κορίτσι, και τελικά η πρόταση έγινε! Όπως φαίνεται το λαμπερό ζευγάρι, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ανεξαρτήτως πρότασης, μιας και όπως φαίνεται από δημοσιεύσεις που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δεν χάνουν ευκαιρία να αξιοποιούν το κάθε λεπτό, ο ένας με τον άλλον, πηγαίνοντας για ταξίδια, για φαγητό και κάνοντας πολλές δραστηριότητες παρέα.

Γιατί λοιπόν να μην το επισημοποιήσουν; Είναι εξαιρετικά ταιριαστοί και σίγουρα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την πρόταση γάμου

Με νάζι και τσαχπινιά ποζάρει στο φακό, και όμορφη όπως πάντα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με μία κομψή χακί σαλοπέτα χαμογελά και δημιουργεί ερωτήματα με την έκφραση της καθώς ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το γεγονός.

Περιμένουμε λοιπόν να μας δείξει το δαχτυλίδι ώστε να το επιβεβαιώσει!

Ποιος είναι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος;

Ο Βασίλης είναι ο μικρότερος γιος του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου, το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Μιας οικογένειας που, παρότι μεγάλωσε τα παιδιά της χωρίς να στερηθούν τίποτα, οι αρχές και ο σεβασμός ήταν στοιχεία που επικρατούσαν πάντα στην ανατροφή τους. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πατέρα, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος μεγάλωσε φτωχικά, με πολλές στερήσεις.

«Ο κύριος Βλάσσης δούλευε σερβιτόρος. Ακόμα κι όταν άνοιξε το πρώτο του μαγαζί, εργαζόταν σκληρά. Πολλές φορές κοιμόταν εκεί» εκμυστηρεύεται άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία. Ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, εκτός του ότι ήταν πολύ εργατικός, είχε την τύχη να κερδίσει ένα λαχείο που του άλλαξε τη ζωή. Αλλά και πάλι αγωνίστηκε σκληρά για όλα αυτά που απολαμβάνει σήμερα.

Το 1976 ανοίγει το πρώτο του μαγαζί στη Γλυφάδα, την καφετέρια Oscar. Πολλά χρόνια μετά, η οδός Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα θα γίνει το αγαπημένο meeting point των νοτίων προαστίων. Εκεί συχνάζει και ο νεαρός Σταθοκωστόπουλος με τους φίλους του.

Ο Βασίλης έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον Μιχάλη, 37 χρόνων. Ο Μιχάλης σπούδασε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ τα τελευταία χρόνια επέστρεψε για να αναλάβει ενεργό ρόλο στον όμιλο. Η Αλεξάνδρα και η Αφροδίτη είναι οι δυναμικές αδελφές του, που ασχολούνται κυρίως με το εμπορικό και διαφημιστικό κομμάτι των επιχειρήσεων.