Νέος μάρτυρας υπέρ του Γιώργου Κιμούλη "αδειάζει" Δούκα, Ψαρρά και Χρυσικού - Ραγδαίες εξελίξεις

Τι δήλωσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νέος μάρτυρας υπέρ του Γιώργου Κιμούλη

Ο Τάσος Τεργιάκης δημοσιογράφος από το πάνελ του Πρωινού, έκανε αποκάλυψη το πρωί της Πέμπτης 3/3 για την ύπαρξη ενός νέου μάρτυρα για την υπόθεση Κιμούλη. Τη στιγμή που μάρτυρες και τα θύματα καταγγέλλουν τον ηθοποιό για βίαιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια θεατρικών παραστάσεων, έρχεται ένα νέο πρόσωπο να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο.

Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής πέραν του δικηγόρου του Κιμούλη που βγαίνει κατά κόρων σε τηλεοπτικές εκπομπές δεν έχουμε δει πολλά πρόσωπα με το μέρος του. Η ύπαρξη ενός ωστόσο αποκαλύφθηκε, ο οποίος εργαζόταν στην παράσταση “Closer” πριν 13 χρόνια και δηλώνει πως δεν είχε αντιληφθεί καμία περίεργη συμπεριφορά προς του συναδέλφους του Κιμούλη.

Τα σχόλια του Τάσου Τεργιάκη για τον νέο μάρτυρα του Γιώργου Κιμούλη

Η υπεράσπιση της Νικολέτας Βλαβιανού προς τον ηθοποιό

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη , καθώς τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τα εξώδικα που έχει αποστείλει σε ηθοποιούς - ανάμεσα τους και η Ζέτα Δούκα που τον κατήγγειλε πέρυσι - έκανε δηλώσεις στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 2/3 η Νικολέτα Βλαβιανού.

Ο ηθοποιός μάλιστα, κατέθεσε αγωγή και κατά του ΣΕΗ, με την οποία ζητούσε 1 εκατομμύριο ευρώ, και με τη σειρά του, η Ένωση Ηθοποιών εισηγήθηκε την οριστική διαγραφή του από αυτό.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή μια πληροφορία που έλαβε, ανέφερε για τις δηλώσεις της πως: «Να αναφέρω κάτι που μου ήρθε σαν πληροφορία. Επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος, υπάρχουν και διάφορα πολιτικά ζητήματα στο ΣΕΗ. Είναι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, στη ΝΔ…

Μου έρχεται η πληροφορία ότι η κ. Βλαβιανού με τον κ. Κιμούλη ανήκουν στην ίδια παράταξη και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Εικάζουν αυτοί που μου το στέλνουν. Αλλά ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη είναι δεδομένο».

«Κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να αποδείξει την αθωότητά του. Όσον αφορά την υπόθεση με το ΚΘΒΕ έχει πάρα μια παράξενη τροπή η ιστορία. Εγώ από την αρχή δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό, ούτε με το ότι κόβονται τα σίριαλ ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί. Από τη στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι, θα πρέπει να τον αποζημιώσεις τουλάχιστον, γιατί και αυτός έχει κανονίσει τη ζωή του. Στο τέλος διαμορφώνεται μια πολιτιστική δικτατορία με έναν τρόπο.

Μου λείπει ο Γιώργος Κιμούλης από το θέατρο και στο θέατρο λείπει πολύ, είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, είναι φαινόμενο.

Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και φλογερός και από την άλλη πλευρά έχω πει ότι δεν υπάρχει μέτρο στο τι πειράζει και τι ενοχλεί τον άλλον».