«Βιάστηκα πριν από χρόνια...» - "Ανατριχιάζει" με τη δήλωση της η Αλεξία Μουστάκα

Όσα αποκάλυψε για το δικό της #Metoo

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Βιάστηκα πριν από χρόνια...» -

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις, και στη συγκεκριμένη "ράγισε καρδιές" με την εξομολόγηση, και τη δική της αποκάλυψη για το Me too, η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του αξέχαστου Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου.

Στην εκπομπή The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη, και προέβη σε μία αποκάλυψη για την οποία κανείς δεν ήτα προετοιμασμένος. Μάλιστα υποστηρίζει πως κινήθηκε νομικά όταν της συνέβη αυτή η συμπεριφορά και πως αν το ήξεραν οι γονείς της θα έπεφταν από τα σύννεφα.

Η αποκάλυψη της Αλεξίας Μουστάκα στον αέρα του The 2night Show

«Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πάρα πολύ δύσκολο στη ζωή μου και μέχρι τότε έλεγα ότι είχα βιαστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το Μe Too στο θέατρο είπα “κοριτσάκι μου σύνελθε, σε σένα δεν συνέβη τίποτα τόσο τραγικό όσο σε αυτά τα παιδιά”.

Εγώ το πήγα κατευθείαν νομικά. Περίμενα ένα χρονικό διάστημα γιατί δεν ήμουν έτοιμη. Είναι αρκετά χρόνια που είμαι σε αυτή την κατάσταση.

Τώρα έχω βρει τη δύναμη και μπορώ να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα και θέλω να βρω το δίκιο μου. Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Δεν είναι βιασμός.

Ήταν πριν από τον θάνατο των γονιών μου και αν ήξεραν από ποια άτομα δεν θα το πίστευαν» είπε.

Η συγκίνηση της στην αναφορά των γονιών της

Μεταξύ άλλων, η Αλεξία Μουστάκα, είχε πολλά να πει και να θυμηθεί από τους γονείς της, τους αξέχαστους Σωτήρη Μουστάκα και Μαρία Μπονέλου.

«Δεν συστήνομαι ως Αλεξία Μουστάκα του Σωτήρη. Αλλά εντάξει μου δείχνουν την αγάπη τους όσοι το καταλαβαίνουν. Στο σχολείο δεν μπορούσα να το κρύψω αλλά το έκρυψα έναν χρόνο στη δραματική σχολή.

Είχα αδυναμία και στους δύο γονείς μου. Με τη μαμά μου είχα τρέλα από μικρή αλλά με τον μπαμπά μου δέθηκα πολύ τα τελευταία χρόνια. Του άρεσε που έγινε ηθοποιός.

Νόμιζα ότι όλα τα παιδιά έτσι ήταν» είπε μιλώντας για το γεγονός ότι μεγάλωσε στα καμαρίνια.

«Είχα μεγάλη λατρεία στη Νάντια Φοντάνα. Και με τον Φώτη Μεταξόπουλο αλλά στη Νάντια είχα λατρεία. Και στην Έρρικα Μπρόγιερ. Μου άρεσαν πολύ ο Βουλγαρίδης, ο Κομνηνός. Θυμάμαι σε ένα από τα πάρτι των γονιών μου να ανοίγω την πόρτα και να βλέπω αυτόν τον ψηλό κούκλο, τον Κομνηνό.

Κάνανε πάντα πάρτι παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς γιατί η μαμά μου μαγείρευε καταπληκτικά» είπε για τις ωραίες στιγμές στο σπίτι των δύο μεγάλων ηθοποιών.

«Νιώθω ευχάριστα όταν βλέπω τις ταινίες τους. Νιώθω σαν να μην έχουν φύγει ποτέ. Μετά τον Ζορμπά του είχαν προτείνει να πάει στο εξωτερικό αλλά δεν πήγε. “Αν πήγαινα στο εξωτερικό δεν θα είχα εσένα”» είπε.