Μελαχρινός και άκρως γοητευτικός - Η σχέση που είχε η Ελένη Φουρέιρα πριν τον Αλμπέρτο Μποτία

Τον θυμάται κανείς άραγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινός και άκρως γοητευτικός - Η σχέση που είχε η Ελένη Φουρέιρα πριν τον Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σίγουρα μια εκρηκτική προσωπικότητα που δύσκολα περνάει απαρατήρητη, ενώ καίει πολλές καρδιές. Εδώ και πολλά χρόνια ωστόσο, έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν - δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Ελένη και Αλμπέρτο ζουν έναν όμορφο έρωτα που κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να τον προστατεύσουν από τα σχόλια των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ωστόσο, η Φουρέιρα πριν γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή, διατηρούσε σχέση με άλλον γοητευτικό μελαχρινό. Η σχέση τους μάλιστα είχε σχολιαστεί πολύ έντονα, καθώς δεν κρυβόντουσαν από τα φλας και τις κάμερες.

Αυτός ήταν ο σύντροφος της Φουρέιρα πριν τον Μποτία

Ο λόγος για τον Σπυράγγελο Λυκούδη! Την περίοδο εκεί ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο θεωρούσαμε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει σχέση και θα κρατήσει μέχρι και το επόμενο βήμα. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει γι'αυτόν, πόσο καλά είναι, πόσο τον αγαπάει, ενώ είχε αποκαλύψει ότι μένουν μαζί.

Όμως δημοσιεύματα ήθελαν τους γονείς του Σπυράγγελου να μην θέλουν την Ελένη για νύφη κάτι που έφερε σε ρήξη το ζευγάρι και τελικά τον οριστικό χωρισμό.

Σπυράγγελος Λυκούδης Ελένη Φουρέιρα σχέση

Πλέον έχει παιδί

Ο Σπυράγγελος Λυκούδης και η σύντροφός του, ηθοποιός στο επάγγελμα, Τέτη Καλαφάτη έγιναν πριν έναν χρόνι και γονείς! Ο εφοπλιστής βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής με καταγωγή από την πατρίδα του, την Κεφαλονιά.

Η Τέτη Καλαφάτη έχει σπουδάσει υποκριτική στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα και ο πατέρας της ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στο νησί του Ιονίου. Μάλιστα, διαθέτουν και πολυτελές ξενοδοχείο στην πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς.