Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη on air - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη on air - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Μπορεί πριν από λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη να μας αποκάλυψε on air ότι έχει πάρει κάποια κιλάκια ωστόσο τα απρόοπτα στην εκπομπή της δεν έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να βοηθήσει τον σεφ Γιώργο Παπακώστα να φτιάξει πιο γρήγορα τη σπεσιαλιτέ του γιατί πεινούσε και ήθελε να δοκιμάσει.

Έτσι λοιπόν, η ίδια έφευγε από τη θέση της προκειμένου να του αφήσει ελεύθερο το μέρος που ήταν η κουζίνα ωστόσο όπως γύρισε ο σεφ την και η παρουσιάστρια πόνεσε και έπεσε πάνω του.

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη on air

Έκτακτη εξέλιξη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές έχουν κάνει την εμφάνισή τους και κάποια πιο "Happy" προγράμματα, δηλαδή πιο ψυχαγωγικά για κάποιες ημέρες δεν βγήκαν στον αέρα. Ανεπηρέαστη όπως φαίνεται δεν έμεινε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, Ελένη.

Αλλαγή ώρα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έγινε γνωστό η εκπομπή της από εδώ και στο εξής θα ολοκληρώνεται νωρίτερα και όχι στις 15:50.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3 μισή περίπου ώρα νωρίτερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κλείνουμε νωρίτερα. Αυτό το διάστημα θα κλείνουμε νωρίτερα. Θα κλείνουμε αυτή την ώρα κάθε μέρα. Για όσο χρειαστεί. Πολλά φιλιά. Εμείς θα τα πούμε αύριο».