Γενέθλια για τον Μελέτη Ηλία - Η αποκάλυψη της ηλικίας του

Η μακροσκελής ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Μελέτη Ηλία - Η αποκάλυψη της ηλικίας του

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν η χθεσινή 2/3 μέρα για τον Μελέτη Ηλία καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς Τα Καλύτερά μας Χρόνια έγινε 42 ετών.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram 3 φωτογραφίες σε διαφορετικές ηλικίες της ζωής του κάνοντας έτσι τον απολογισμό του.

Η ανάρτηση του Μελέτη Ηλία για τα γενέθλιά του

«2....22.....42......

Όσο κι αν προσπάθησα να βρω κάτι ελπιδοφόρο κάτι χαρούμενο κάτι αισιόδοξο να γράψω για τα γενέθλια μου σήμερα δεν βρήκα λόγια...προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς φτάσαμε ως εδώ....γιατί υπάρχει τέτοια κακία στον κόσμο....για το τι λύση άραγε μπορούμε να βρούμε...για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο που απ' ότι φαίνεται γίνεται όλο και χειρότερος από όλες τις απόψεις...αλλά μάταια....ίσως είναι η φτιαξια μας τέτοια...κάποιοι να σκοτώνουν και κάποιοι να σκοτώνονται...

Πάντα έτσι γίνεται σε όλες τις φάσεις της παγκόσμιας ιστορίας η οποία δεν μας δίδαξε απολύτως τίποτα....έφτασα 42 χρόνων για να καταλάβω ότι οτιδήποτε και να συμβεί πρέπει να είμαστε ετοιμοι γι αυτο και να το αντιμετωπίσουμε οπως μπορούμε ...με όλες μας τις δυνάμεις...γιατι δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά στο να μας συμβεί το χειρότερο σενάριο...ας έχουμε λοιπόν τη δύναμη και το κουράγιο για να το υποφέρουμε! Υπομονή λοιπόν και χρόνια μου πολλά! #happybirthday #nowar», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει και ένα νέο ριάλιτι.

Ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε πως νόσησε με κορωνοϊό μαζί με την οικογένειά του και τους γονείς του

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου , «The 2Night Show» , το βράδυ της Τετάρτης (12/01). Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως κόλλησε όλη η οικογένειά του, εξήγησε γιατί στην καραντίνα άρχισε να αποκτά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του και γιατί πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του στις παραστάσεις των συναδέλφων του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και οι γονείς του αλλά και τα παιδιά του βρέθηκαν θετικοί στον ιό, οι οποίοι ήταν ασυμπτωματικοί. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, είχε κάποια συμπτώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ σοβαρά.

Δείτε τα αποσπάσματα από την συνέντευξη: