Άγγελος Διονυσίου: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου»

«Υπάρχει σύγκριση και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Διονυσίου: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου»

Στην κάμερα της εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/3 ο Άγγελος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον πατέρα του, τα τραγούδια που απέρριψε και έγιναν επιτυχίες, αλλά και τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Διονυσίου

«Ο πατέρας μου με άκουσε στις πρόβες αλλά δεν είπε τίποτα. Σπίτι μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου συμβουλευτικά, αλλά να μην περιμένω βοήθεια. Του απάντησα ότι θα του έλεγα το ίδιο πράγμα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου. Όταν τραγουδάς με τον πατέρα σου, υπάρχει σύγκριση, και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original.

Όταν τραγουδάω τραγούδια του δε σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο Στράτος, γιατί δε θα μπορέσω να τα τραγουδήσω. Πάντα λέω στα προγράμματά μου το “Άκου βρε φίλε". Το Στέλιο τον πήγα εγώ στη ΜΙΝΟS. Τότε αποφάσισα να μη κάνω δισκογραφία για 3 χρόνια γιατί δε γινόταν να είναι δυο Διονυσίου στην αγορά».

Αναφορικά με την σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Με τη Σοφία βρεθήκαμε στο θέατρο. Τη γνώρισα εκεί, όπου τραγουδούσα και εγώ. Ήμασταν πιτσιρίκια. Κάναμε παρέα. Ήταν μια ωραία εποχή, περάσαμε καλά. Έλεγα ότι δε θα παντρευτώ ποτέ και έκανα τρεις γάμους», αποκάλυψε ο σπουδαίος τραγουδιστής.

Πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε ο γιος του

Τον μεγάλο γιο του από τον πρώτο του γάμο πάντρεψε χθες στο δημαρχείο της Νίκαιας ο Άγγελος Διονυσίου. Ο γνωστός ερμηνευτής έχοντας στο πλευρό του και τον αδελφό του, Στέλιο Διονυσίου βρέθηκε στον πολιτικό γάμο του γιου του Στράτου. Ο Στράτος Διονυσίου junior είναι εγγονός του αείμνηστου τραγουδιστή από τον οποίο πήρε και το όνομά του. Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, ο Άγγελος Διονυσίου πάντρεψε τον γιο του.

Η έγκυος σύζυγος του Στράτου Διονυσίου μάλιστα είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει στο Greek Idol και το Rising Star.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο.