«Έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα! Με πείραξε η συμπεριφορά του» - Συγκλονίζει ο Μιχάλης Συριόπουλος

Του ζήτησαν να χάσει 36 κιλά για να γίνει ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα! Με πείραξε η συμπεριφορά του» - Συγκλονίζει ο Μιχάλης Συριόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3 ο Μιχάλης Συριόπουλος. Ο ηθοποιός της Σκοτεινής Θάλασσας -διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο 7/3 επεισόδιο- μίλησε μεταξύ άλλων για την άσχημη εμπειρία που είχε όταν του είπαν πως πρέπει να χάσει αρκετά κιλά για να γίνει ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Συριόπουλου

«Δεν ήξερα κανένα κι έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν να είσαι κάπως και να χωρέσεις σε ένα μοντέλο για να ξεκινήσεις για να γίνεις ηθοποιός.

Στην Β’ Λυκείου έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα. Κάναμε στο Σ.Ε.Π. και πήγαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης, που είχε εκπρόσωπο από κάθε επάγγελμα. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά όχι το πως. Μου είπε ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που δε ζει πια: Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο το ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο. Πρέπει να χάσεις κιλά και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις κι αν. Ήμουν παχύς και με σπυράκι.

Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι. Με στενοχώρησε. Μέχρι πέρυσι ήταν πολύ της μόδας οι άνθρωποι του θεάτρου να σου μιλούν άσχημα», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Έχει συμμετέχει σε πολλές θεατρικές παράστασης στο «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος» όπως ο «Βυσσινόκηπος» και «Η Αρχή του Αρχιμήδη».

Βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν το 2019. Στην τηλεόραση συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, Η Επιστροφή στον ρόλο του Θέμη Κυριαζή και στην Εκδρομή, στον ρόλο του Άνθιμου. Τηλεοπτικά επιστρέφει την σεζόν 2022 στην κοινωνική-αστυνομική σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα».