Βινύλιο: Το trailer για την εκπομπή της Παρασκευής 4/3 αποκαλύπτει ότι...

Μην το χάσετε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βινύλιο: Το  trailer για την εκπομπή της Παρασκευής 4/3 αποκαλύπτει ότι...

Τους το ζητούσατε καιρό και ήρθε η ώρα η επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα! Αφιέρωμα στα 90'ς, και σε όσα χαρακτήρισαν αυτή την εποχή, έρχεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 20:00, στο «VINYΛΙΟ»! Μη το χάσει κανείς.

Η επιτυχημένη αυτή συντροφιά, που σπάει τα νούμερα τηλεθέασης σε κάθε εκπομπή της, και μπορεί κάποιοι να θεώρησαν πως μετά τις αποκαλύψεις για το Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι μέρες ακμής τους έχουν τελειώσει, αποδεικνύει το αντίθετο καθώς η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι τεράστια.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 4/3 στο «VINYΛΙΟ»

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, τρίπτυχο φωτιά δηλαδή, θα παρουσιάσουν τα σημαντικότερα γεγονότα των 90's (πολιτικά, αθλητικά, μουσικά, παγκόσμια και ελληνικά), τις εμβληματικότερες προσωπικότητες, τις τάσεις στη μόδα, τα αυτοκίνητα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τις κομμώσεις, αλλά και την τεχνολογία.

«Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι...»

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής, ανέφερε πόσες ακόμα εκπομπές μένουν για το τέλος της σεζόν, αποκαλύπτοντας έτσι, στο περίπου τουλάχιστον, πότε τελικά θα τελειώσει η εκπομπή.

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές.

Το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από τρεις, τέσσερις μήνες στον αέρα γιατί είναι μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας. Ακούστε μια πολύ ωραία σύμπτωση. Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα! 14 Απριλίου και θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία, θα το κλείσουμε πολύ ωραία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.