Κλέλια Πανταζή: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Ίδιος με τον μεγαλύτερο αδερφό του!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλέλια Πανταζή:  Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κλέλια Πανταζή καθώς σχεδόν πριν από 2 μήνες η ίδια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της κάτι που την έκανε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια μάλιστα, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται μαζί με τον δύο μηνών γιο της. Έτσι λοιπόν, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον αγαπημένο του αδερφό, Μιχαήλ - Άγγελο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή

Το ηχηρό μήνυμα στα social 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Όπως είναι λογικό η Κλέλια Πανταζή βιώνει την πιο ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς πριν από περίπου ένα μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Έτσι, η γνωστή Ολυμπιονίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η γλυκιά μανούλα θέλησε αυτή τη φορά να δείξει στους ακόλουθούς της το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, στέλνοντας και ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις μανούλες.

«40 μέρες μετά.. συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε..

Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!!».