Έλενα Τσαγκρινού: Η αλλαγή στο προφίλ της μετά τον χωρισμό της με τον Mike

Είναι πλέον οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Τσαγκρινού: Η αλλαγή στο προφίλ της μετά τον χωρισμό της με τον Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό του αγαπημένου ζευγαριού και φαίνεται πως είναι οριστικό.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2021, λέγεται πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, ενώ τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκείνος από την άλλη, έχει αποφασίσει να ξεπεράσει τον χωρισμό τους μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ όπου φιλοξενείται από έναν φίλο του.

Τι άλλαξε η Έλενα Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό με τον Mike

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει οριστικά πίσω της τη σχέση με τον Mike και έτσι διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram, αφήνοντας μόνο μία, η οποία αποτελεί συνεργασία με γνωστή εταιρεία διανομής φαγητού.

O Mike από τη μεριά του, έχει κρατήσει κάποιες φωτογραφίες με την πρώην αγαπημένη του.

Την ίδια στιγμή, η καριέρα της Έλενας Τσαγκρινού πάει από το καλό στο καλύτερο

Το νέο παγκόσμιο deal που έκλεισε η Έλενα Τσαγκρινού αποκαλύφθηκε , λίγες μέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision με το «El Diablo».

Συγκεκριμένα, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι πρόκειται να προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι μέσα σε πέντε ημέρες, το music video του El Diablo ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα official videos του στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια views.

Επίσης, το τραγούδι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams και η φωτογραφία της είχε εμφανιστεί και στους New York Times.

Η Έλενα Τσαγκρινού αυτές τις μέρες μάλιστα ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Έλενα Τσαγκρινού το παγκόσμιο συμβόλαιο που έκλεισε με αφορμή του El Diablo