«Όλα από κάπου ξεκινάνε» - Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όλα από κάπου ξεκινάνε» - Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τη Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους και μίλησαν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί ενώ οι κοινές αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Ταξιδάκι για δουλειά, στη Μύκονο. Έχουμε μία επαγγελματική συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα και αυτόν τον καιρό έχουμε έρθει πολύ κοντά. Έχουμε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ fashion και art που θα υλοποιηθεί και στη Μύκονο οπότε συνεργαζόμαστε πολύ κοντά. Θα δείξει αν θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, να του τη στήσετε γιατί έρχεται», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

«Τη βρίσκω πολύ σωστό άνθρωπο τη Μαρίνα. Μακάρι να έχουμε μία πολύ όμορφη συνεργασία. Από εκεί και πέρα όλα από κάπου ξεκινάνε», είπε ο Βλάσσης Χολέβας από τη μεριά του.

Ο Βλάσης Χολέβας πριν την Μαρίνα Πατούλη υπήρξε παντρεμένος

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Άννα Βελοσόφσκι, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Μια κόρη η οποία μένει μετά το διαζύγιο των γονιών της στην Γερμανία με την μαμά της.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Βλάσης Χολέβας πρώην σύζυγος