Πλέει σε πελάγη ευτυχίας - Η νέα φωτογραφία της Άννας Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ξεκίνησε τα μαθήματα yoga για εγκυμοσύνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας - Η νέα φωτογραφία της Άννας Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Άννα Μπεζάν, όπως αποκάλυψε η ίδια το βράδυ της Πέμπτης 3/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η νεαρή ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μπορεί το ζευγάρι να αποκάλυψε την σχέση του πριν λίγο καιρό και να μην είναι μήνες μαζί, ωστόσο φαίνεται πως διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Σήμερα το πρωί 4/3, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει ότι ξεκίνησε prenatal yoga, δηλαδή yoga για εγκυμονούσες.

Η νέα φωτογραφία της Άννας Μπεζάν μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η νέα φωτογραφία της Άννας Μπεζάν μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Με είχε σώσει από λιποθυμία» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον γιο της Χριστίνας Παππά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2 η Άννα Μπεζάν. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με τον Δημήτρη Παππά.

«Είμαστε λίγους μήνες μαζί με τον Δημήτρη, είμαστε πάρα πολύ καλά και διανύω μία περίοδο έρωτα. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε τυχαία όταν με έσωσε από μία πόρτα που ήταν σίγουρη λιποθυμία στο πρόσωπό μου και έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη. Με τον Δημήτρη είναι όλα έντονα και επειδή είμαστε και οι δύο έτσι έντονες προσωπικότητες, είναι όλα στο κόκκινο.

Έχω αφήσει την οδοντόβουρτσά μου εκεί και μία βαλίτσα με ρούχα για να υπάρχει. Στα μαγαζιά του Δημήτρη δεν πηγαίνω, γιατί δεν τρώω sushi, ούτε μεξικάνικο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά όταν μαγειρεύω εγώ.

Στο Παρίσι περάσαμε μαγικά και ειδικά όταν είσαι με σύντροφο ο ιδανικός προορισμός. Όπως και να έχει ένα ταξίδι σε φέρνει πάντα κοντά. Έχω γνωρίσει τη Χριστίνα Παππά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις», αποκάλυψε η ηθοποιός.