Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ η Ευγενία Δημητροπούλου

Η ανακοίνωση του καναλιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ η Ευγενία Δημητροπούλου

Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot., το Σάββατο 5/3 θα φιλοξενήσει την Ευγενία Δημητροπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός θα μιλήσει μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της - δείτε εδώ το πανέμορφο παιδικό της δωμάτιο - από τη Σιέρρα Λεόνε και αυτή την τόσο σημαντική της απόφαση, αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησε με τον σύζυγό της στο να αποκτήσουν ένα παιδί.

Η Ευγενία Δημητροπούλου στο Dot.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, η Ευγενία Δημητροπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την απόφαση αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική.

Θυμάται τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης, ενώ συγκινείται όταν σκέφτεται την πρώτη φορά που την κράτησε στην αγκαλιά της.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», ακούγεται να λέει η Ευγενία Δημητροπούλου και συνεχίζει:

«Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

«Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα», κατέληξε η ίδια.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την υιοθεσία του παιδιού της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ευγενία Δημητροπούλου και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός...

Μαζί με τον σύζυγό της - δείτε το πρόσωπο του - υιοθέτησε ένα κοριτσάκι με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, που ονομάζεται Εύα.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου στην φωτογραφία με την κόρη της και οι ευχές έπεσαν σαν την βροχή.