Νικοπολίδης: «Μετά το Euro 2004 έβγαινα έξω με την οικογένεια μου και ο κόσμος δεν με άφηνε σε ησυχία...»

Η σπάνια συνέντευξη του δημοφιλούς τερματοφύλακα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νικοπολίδης: «Μετά το Euro 2004 έβγαινα έξω με την οικογένεια μου και ο κόσμος δεν με άφηνε σε ησυχία...»

Σε μια πό τις πλέον σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του θα δούμε το Σάββατο 5/3 τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής θα μιλήσει στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, Μαμά-δες για την σχέση του και την γνωριμία του με την γυναίκα του - δείτε τους εδώ μαζί - αλλά και πολλά ακόμα. Ένα απόσκπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στον αέρα του Happy Day, το πρωι της Παρασκευής 4/3.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη

«Γνώρισα τη σύζυγό μου, Βάσω εκεί στο ’97-’98, εγώ έβγαινα από μια σχέση που είχα – γενικά είμαι άνθρωπος που κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Μου αρέσει η ηρεμία και η τάξη. Η Βάσω με βοήθησε πάρα πολύ, ήταν πάντα δίπλα μου. Εκτός του ότι είναι ωραία γυναίκα και μια εξαιρετική κοπέλα, μιλούσαμε και την ίδια γλώσσα. Μπορέσαμε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουμε τις ισορροπίες και τον καιρό που σταμάτησα το ποδόσφαιρο.

Είναι μια δύσκολη εποχή για αθλητές, όταν σταματούν την καριέρα τους. Υπήρχαν εντάσεις, φυσιολογικές βέβαια γιατί προσπάθησα να ενταχθώ ξανά σε μια οικογένεια. Γενικά είμαστε λίγο υπερβολικοί στις εκδηλώσεις μου. Μετά το Euro 2004 αισθανόμουν ότι δεν είχα ιδιωτική ζωή. Έβγαινα έξω με την οικογένεια μου και ο κόσμος δεν με άφηνε σε ησυχία», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Νικοπολίδη για την δύσκολη περίοδο που πέρασε

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, βρέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, πραγματοποιώντας μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Ο σπουδαίος παλαίμαχος τερματοφύλακας, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την απόφαση του να σταματήσει από τα γήπεδα.

«Στον Παναθηναϊκό στα 33 μου με θεωρούσαν τελειωμένο. Όταν δεν σου ανανεώνουν το συμβόλαιο, όταν δεν σου κάνουν την προσφορά που νομίζεις σου λένε “δεν πιστεύουμε σε σένα”. Το αισθάνθηκα εκεί γι΄αυτό έφυγα από τη γενικότερη συμπεριφορά», εξομολογήθηκε.

Σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις ο Αντώνης Νικοπολίδης, αναφέρθηκε στη γυναίκα του και το πόσο απερίφραστα τη θαυμάζει που επί χρόνια τον στήριζε.

«Ο ποδοσφαιριστής που τελειώνει την καριέρα του χρειάζεται υποστήριξη. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο ήμουν πολύ άσχημα. Ήταν η περίοδος των μεγάλων εντάσεων που είχα με τη γυναίκα μου. Δεν έφταιγε εκείνη, έπρεπε να προσαρμοστώ στη ζωή στο σπίτι. Η γυναίκα μου όμως με καταλάβαινε», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως στην εν λόγω εκπομπή βρέθηκε και η Βίκυ Παπαδοπούλου που συγκλόνισε με την εξομολόγηση της για τον κορωνοϊό.