Με πασίγνωστη ξανθιά τραγουδίστρια - Η σχέση που είχε ο Δημήτρης Παππάς πριν την Άννα Μπεζάν

Ελάχιστοι την θυμούνται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πασίγνωστη ξανθιά τραγουδίστρια - Η σχέση που είχε ο Δημήτρης Παππάς πριν την Άννα Μπεζάν

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης καθώς θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, με την Άννα Μπεζάν να φέρνει σε λίγους μήνες στο κόσμο το παιδάκι τους.

Το ζευγάρι δεν είναι αρκετό καιρό μαζί ωστόσο φαίνεται πως αγαπιούνται πολύ για αυτό και αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Μάλιστα, πολλοί δεν θυμούνται πως το 2016 ο Δημήτρης Παππάς διατηρούσε σχέση και με μια ακόμη πολύ γνωστή Ελληνίδα, αλλά από τον χώρο του τραγουδιού! Ο λόγος για την Ζόζεφιν, με την οποία ήταν μαζί 10 μήνες.

«Χωρίσαμε γιατί μάλλον έλειψε η αγάπη και ο σεβασμός. Το θέμα είναι ότι προτού καν χωρίσω, είδα να δημοσιεύεται η είδηση σε γνωστό περιοδικό, το οποίο κυκλοφόρησε Τετάρτη και εγώ χώρισα Πέμπτη. Δεν βγήκα να μιλήσω πουθενά για τον χωρισμό μου, απορώ λοιπόν πως μαθεύτηκε. Πάντως η σχέση αυτή έχει πια τελειώσει μάλλον οριστικά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όταν ο Δημήτρης Παππάς ήταν σε σχέση με την Ζόζεφιν

Όταν ο Δημήτρης Παππάς ήταν σε σχέση με την Ζόζεφιν

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής» - Τα λόγια του Δημήτρη Παππά για την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες μέρες η Άννα Μπεζάν, η οποία ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Παππάς, γιος της Χριστίνας Παππά, είναι τρισευτυχισμένοι που σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία με την οποία έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς της έκανε ένα πραγματικά πολύ τρυφερό σχόλιο, στο οποίο την ευχαρίστησε για το υπέροχο δώρο που του έκανε.

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του ! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω ! I Love you much», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του ο Δημήτρης Παπππάς.

Δημήτρης Παππάς Άννα Μπεζάν