«Έχω διαβάσει άρθρο ότι έχω πεθάνει...» - Ο John Lygnos "σπάει" πρώτη φορά τη σιωπή του

«Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος ή ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω διαβάσει άρθρο ότι έχω πεθάνει...» - Ο John Lygnos

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο John Lygnos στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τους δυο τους καθώς και για το αν έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor 5.

Οι δηλώσεις του John Lygnos για τη Μυριέλλα και το Survivor 5

«Πότε δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση από το Survivor 5. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία πολύ παραγωγική φάση της ζωής μου οπότε δε θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στον Άγιο Δομίνικο.

Ξυπνάω και διαβάζω άρθρα «Ο John Lygnos έχει πεθάνει». Οριακά μηνύσιμο αλλά γέλασα και το πέρασα. Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος ή ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής, που είναι.

Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο ο οποίος περιγράφει μία ιστορία από το πρώτο ως το τελευταίο τραγούδι. Όταν γράφουμε μουσική με τη Μυριέλλα σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω ακριβώς πώς συνδεόμαστε με την Μυριέλλα αλλά είναι αλήθεια.

Η Μυριέλλα είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, αυτό ίσως να μην το ξέρει ο κόσμος και οι συμπαίκτες της και να νομίζουν ότι είναι ψεύτικη ή υπερβολική. Παρόλα αυτά είναι πολύ αληθινή και υποστηρίζει τα πιστεύω της, και τη θαυμάζω γι΄αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο John Lygnos.

Η Μυριέλλα ήταν αρραβωνιασμένη - Δείτε για πρώτη φορά τον επί 5 χρόνια, τότε, σύντροφό της

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για την συμμετοχή της στο Survivor 5 αλλά και για το ειδύλλιο που πρόλαβε να δημιουργηθεί και να τελειώσει - σε χρόνο dt - με αντίπαλο της παίκτη στο ριάλιτι, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Βέβαια, όταν το ειδύλλιο αυτό άρχισε να ανθίζει βγήκαν πολλά στην δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή, όπως ότι στην Ελλάδα έχει έναν άνθρωπο που την περιμένει, τον Τζον.

Το πρωί της Τρίτης 1/2, όμως, έγινε γνωστό και κάτι ακόμη από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η παίκτρια των Διάσημων έχει στο δάκτυλό της ένα τατουάζ με το αρχικό «Θ» από το όνομα ενός άντρα, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση πριν πέντε χρόνια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει και εκείνος στο δάκτυλό του το αρχικό «Μ» από το Μυριέλλα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και αντί για βέρες είχαν κάνει τα αρχικά των ονομάτων τους σε τατουάζ.